autor:

Eileen

» » Aperitive

Empanadas cu chorizo

Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2011

Ingrediente
Ingrediente (36 bucati):, 400g carnati chorizo, Faina, 650g aluat pentru patiserie/puff pastry, 2 praz medii, 20g unt, 3 oua pentru uns, Paprika

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

16 voturi

Mod de preparare

ncalziti cuptorul la 200g. Taiati carnatii in bucati mici de 1cm. Taiati prazul felii subtiri. Puneti intr-o tigaie untul la incins apoi adaugati prazul. Lasati pana se inmoaie amestecand din cand in cand. Adaugati carnatii si lasati cateva minute apoi puneti paprika. Intindeti coca pe o planseta din lemn presarata cu faina. Taiati 8cm rotund, grosime de cativa milimetrii. Puneti o lingurita din compozitie in centrul fiecarui aluat, ungeti marginile cu putina apa, lipiti si faceti semne cu furculita. Ungeti cu ou si coaceti 10-15 minute intr-o tava acoperita cu hartie de copt.
Aluatul l-am luat de la Tesco, de la marca Jus-Rol Rolled Puff pastry pentru cine are un Tesco in preajma:)
Daca ti-a placut reteta noastra "Empanadas cu chorizo" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Salata arici

Salata arici

Se pune pieptul de pui la fiert impreuna cu morcovul, telina si patrunjelul. Cand sunt aproape gata

6 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Salata boeuf

Salata boeuf

Se fierbe carnea cu sare si dupa ce o spumuiti adaugati cartofii si morcovii.Intre timp pregatiti

2 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ioly Vasile , 20 octombrie 2014

    Foarte bun!!

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 11 iulie 2014

    foarte bune eu le fac cu carne si oua tari sau cu legume/

  • Fara foto

    Lucia Gheorghe , 10 iulie 2014

    bun,bun,

    • Fara foto

      Voitus Luminita , 10 iulie 2014

      cred ca sunt foarte bune!!!!

    • Fara foto

      Elena Sandor , 16 iunie 2014

      Sunt foarte bune, incercati-le cu incredere.

    • Fara foto

      Lucia Gheorghe , 14 iunie 2014

      am sa incerc si eu

    • Camelia Mihaela_Neculae

      Camelia Mihaela_Neculae (Chef de cuisine) , 13 iunie 2014

      Numai cand ma uit la fotografii si le simt aroma !

    • Fara foto

      Maria Heletea , 23 mai 2014

      cred ca sint bune

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

16 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (36 bucati):
  • 400g carnati chorizo
  • Faina
  • 650g aluat pentru patiserie/puff pastry
  • 2 praz medii
  • 20g unt
  • 3 oua pentru uns
  • Paprika

Raporteaza reteta

Retete
de Eileen
Cookies cu ciocolata

Cookies cu ciocolata

Se incinge cuptorul la 170 grade. Frecam bine untul cu tot zaharul pana acesta se topeste si nu se

1 vot    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Varza a la Cluj cu afumatura

Varza a la Cluj cu afumatura

Varza se taie fideluta, se pune sare si se lasa o jumatate de ora. Se scurge de zeama si se pune

35 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de salata cu costita

Ciorba de salata cu costita

Se fierb ceapa, telina, morcovii, pastarnacul intr-o oala cu 4 litri de apa cu putina sare. Dupa

3 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

kok miori (Chef de cuisine)

foarte bune eu le fac cu carne si oua tari sau cu legume/

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Suberec