Energizant egiptean

Timp pregatire
6 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 425 g de felii de mango in sirop (conserva)
  • 2 linguri de frunze de menta proaspete
  • 1 lingura de esenta de migdale
  • 300 ml suc de mere, mango si limeta
  • 8 cuburi de gheata
  • 450 ml de apa minerala

Mod de preparare

1. Se deschide conserva de mango. Se toarna intregul continut al conservei intr-un robot de bucatarie.

2. Se adauga frunzele de menta si esenta de migdale si se acopera. Se mixeaza cateva secunde pana cand devine cremos. Se ia capacul si se adauga sucul de mere, mango si limeta si cuburile de gheata. Se acopera si se amesteca din nou cateva secunde pana cand se zdrobeste gheata.

3. Se ia capacul si se adauga apa minerala. Se amesteca putin si se toarna in pahare inalte. Se serveste imediat pentru un efect racoritor!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor