Se freaca untul cu faina pina devin faramituri se adauga sare si zahar si dupa aceia smantina pina devine aluat.Invelim in naylon si lasam la rece pentru 1/2 de ora.Dupa aceia o intindem intr-o foaie subtire si o asezam pe fundul tavii lunguiete pe care am unso cu putin ulei si o coacem numai 10-12 minute la 180 de grade si scoatem din cuptor.
Cit aluatul se raceste pregatim umplutura.
Amestecam impreuna brinza de vaci cu smantinile,brinza rasa si ouale dam la gust cu sare si piper si turnam in tava pina la jumatatea tavii in capacitate.Se sareaza putin vinata si se pune in tava peste umplutura .Cu un cutit ascutit despicam putin vinata si umplem cu brinza sarata si masline fara simburi.Coacem 30 de minute sau pina se rumeneste frumos la 180 de grade. Se serveste calduta cu salata de legume. Este gustoasa si usor de pregatit.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii