Se freaca untul cu faina pina devin faramituri se adauga sare si zahar si dupa aceia smantina pina devine aluat.Invelim in naylon si lasam la rece pentru 1/2 de ora.Dupa aceia o intindem intr-o foaie subtire si o asezam pe fundul tavii lunguiete pe care am unso cu putin ulei si o coacem numai 10-12 minute la 180 de grade si scoatem din cuptor.
Cit aluatul se raceste pregatim umplutura.
Amestecam impreuna brinza de vaci cu smantinile,brinza rasa si ouale dam la gust cu sare si piper si turnam in tava pina la jumatatea tavii in capacitate.Se sareaza putin vinata si se pune in tava peste umplutura .Cu un cutit ascutit despicam putin vinata si umplem cu brinza sarata si masline fara simburi.Coacem 30 de minute sau pina se rumeneste frumos la 180 de grade. Se serveste calduta cu salata de legume. Este gustoasa si usor de pregatit.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii