autor:

kok miori

» » Aperitive

English cake cu vinata brinza si masline

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 30 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 30 septembrie 2010

Ingrediente
ptr aluat de tarta sarat, 1pahar de faina, 50 gr de unt, 1/2 lingurita sare, 3/4 lingurita de zahar, 4lingurite smantina de frisca, , ptr umplutura, 1vinata coapta si curatita lasata intreaga, 50 gr telemea sau bulgareasca, 15 masline negre fara simburi, 300 gr brinza de vaci, 1/2 pahar de smantina de frisca, 1/2 pahar de smantina obisnuita, 50 gr de brinza mozarela rasa, 3oua,putina sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Se freaca untul cu faina pina devin faramituri se adauga sare si zahar si dupa aceia smantina pina devine aluat.Invelim in naylon si lasam la rece pentru 1/2 de ora.Dupa aceia o intindem intr-o foaie subtire si o asezam pe fundul tavii lunguiete pe care am unso cu putin ulei si o coacem numai 10-12 minute la 180 de grade si scoatem din cuptor.
Cit aluatul se raceste pregatim umplutura.
Amestecam impreuna brinza de vaci cu smantinile,brinza rasa si ouale dam la gust cu sare si piper si turnam in tava pina la jumatatea tavii in capacitate.Se sareaza putin vinata si se pune in tava peste umplutura .Cu un cutit ascutit despicam putin vinata si umplem cu brinza sarata si masline fara simburi.Coacem 30 de minute sau pina se rumeneste frumos la 180 de grade. Se serveste calduta cu salata de legume. Este gustoasa si usor de pregatit.
Daca ti-a placut reteta noastra "English cake cu vinata brinza si masline" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rulou din dovlecei

Rulou din dovlecei

Spalam dovleceii, ii uscam si ii radem, dupa care ii saram si ii lasam sa elimine lichidul pentru

11 voturi    8 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza
Triunghiuri cu cascaval

Triunghiuri cu cascaval

Intr-un castron punem sarea, margarina,1 lingurita praf de copt stins cu 150 ml lapte, cascavalul

5 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

8 voturi

Ingrediente

  • ptr aluat de tarta sarat
  • 1pahar de faina
  • 50 gr de unt
  • 1/2 lingurita sare
  • 3/4 lingurita de zahar
  • 4lingurite smantina de frisca
  • ptr umplutura
  • 1vinata coapta si curatita lasata intreaga
  • 50 gr telemea sau bulgareasca
  • 15 masline negre fara simburi
  • 300 gr brinza de vaci
  • 1/2 pahar de smantina de frisca
  • 1/2 pahar de smantina obisnuita
  • 50 gr de brinza mozarela rasa
  • 3oua,putina sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

9 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Aperitive reci Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive
Langos Langos

Incalzim putin laptele si dizolvam drojdia. Adaugam sarea, oul batut putin cu furculita si faina. Framantam bine pana obtinem un

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Cocurei ca in Maramures