se pune cartofii la fiert ,morcovul,si ouale.dupa ce au fiert se curata de piele cartofi si morcovul se bate bine pana se sfarima si se adauga maioneza pana se face moale aproape ca un pireu tare.dupa care se adauga surimii taiati in bucatele mici ,tonul scurs de ulei,maslinele,taiate feliute,castraveti taiati foarte marunt,ouale taiate si ele marunt,porumbul si putin ardei rosu .se amesteca pana se incorpora toate ingredientel bine.se aseaza pe un platou se pune deasupra maioneza se acopera la fel ca la salata de beof si se ornneaza dupa plac.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii