autor:

Anonim

» » Fripturi

escalop banatean cu sos de vin

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
carne de porc, ulei, faina, sos brun, vin rosu, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se trec prin faina si se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga sos brun, sare si se fierb 20min., apoi se adauga vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "escalop banatean cu sos de vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Rulada din piept de curcan

Rulada din piept de curcan

Intr-o tigaie punem uleiul si calim cam 10’ ardeiul taiat fideluta, apoi il scoatem intr-un bol

17 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Snitel umplut cu cascaval

Snitel umplut cu cascaval

Am batut bine bucatile de snitel, le-am sarat si condimentat bine cu piper si ceva cimbru pe care

20 voturi    9 comentarii
30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • carne de porc
  • ulei
  • faina
  • sos brun
  • vin rosu
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Piept de curcan cu morcovi si rosmarin