autor:

LUBITA

» » Mancaruri cu carne

Escalop boieresc

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 aprilie 2011

Ingrediente
500g muschi de vitel,50g unt, faina,4ciuperci,100g cascaval,2rosii,1ceasca suc de rosii,patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Muschiul taiat bucati,batute putin,condimentate cu sare si piper,date prin faina,se prajesc in unt 2min pe fiecare parte;ciupercile feliate,se calesc si ele in unt,se condimenteaza si se amesteca cu patrunjel taiat marunt;intr-un vas termorezistent se pun bucatile de carne,deasupra pe fiecare ciuperci,peste ciuperci o felie de cascaval,peste cascaval 1-2 rondele de rosie si se da la cuptor 5min dupa care se serveste cu suc de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop boieresc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Stufat de porc cu pilaf aromat

Stufat de porc cu pilaf aromat

Se taie felii pulpa de porc. Ceapa se curata , se taie julien si se caleste in doua linguri de ulei

7 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci

Pui cu ciuperci

Se portioneaza carnea de pui, se condimenteaza si dupa 10 minute se pune la prajit in ulei, intorcandu-se

25 voturi    14 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2011

    Hmmmmmmmmmmm......ce bun este !!!! Delicios...

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 500g muschi de vitel,50g unt, faina,4ciuperci,100g cascaval,2rosii,1ceasca suc de rosii,patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

4 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

9 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Hmmmmmmmmmmm......ce bun este !!!! Delicios...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Paella ( Paella valenciana)