autor:

LUBITA

» » Mancaruri cu carne

Escalop boieresc

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 aprilie 2011

Ingrediente
500g muschi de vitel,50g unt, faina,4ciuperci,100g cascaval,2rosii,1ceasca suc de rosii,patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Muschiul taiat bucati,batute putin,condimentate cu sare si piper,date prin faina,se prajesc in unt 2min pe fiecare parte;ciupercile feliate,se calesc si ele in unt,se condimenteaza si se amesteca cu patrunjel taiat marunt;intr-un vas termorezistent se pun bucatile de carne,deasupra pe fiecare ciuperci,peste ciuperci o felie de cascaval,peste cascaval 1-2 rondele de rosie si se da la cuptor 5min dupa care se serveste cu suc de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop boieresc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Carnati cu piure de dovleac

Carnati cu piure de dovleac

Se pune dovleacul intr-o tava in cuptor,se fac cateva incizii,se stropeste cu ulei si se lasa 1h;dupa

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Sarmale in foi de vita

Sarmale in foi de vita

Intr-un vas incapator, se amesteca bine carnea tocata cu ceapa tocata marunt, morcovul ras, oul,

2 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2011

    Hmmmmmmmmmmm......ce bun este !!!! Delicios...

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 500g muschi de vitel,50g unt, faina,4ciuperci,100g cascaval,2rosii,1ceasca suc de rosii,patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

6 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

10 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Hmmmmmmmmmmm......ce bun este !!!! Delicios...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Tocanita cu ficatei de pui Tocanita cu ficatei de pui

Se curata si taie ceapa marunt. Se pune tuciul pe foc sa se incinga, se adauga uleiul, apoi ceapa si se lasa sa se caleasca la foc mic

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Mamaliga in straturi sau Taci si inghite Mamaliga in straturi sau Taci si inghite

In mod traditional mamaliga se fierbe in lapte cu smantana, dar pentru ca oricum este o mancare foarte grea, am decis sa fac o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Risotto cu carne de porc