Muschiul taiat bucati,batute putin,condimentate cu sare si piper,date prin faina,se prajesc in unt 2min pe fiecare parte;ciupercile feliate,se calesc si ele in unt,se condimenteaza si se amesteca cu patrunjel taiat marunt;intr-un vas termorezistent se pun bucatile de carne,deasupra pe fiecare ciuperci,peste ciuperci o felie de cascaval,peste cascaval 1-2 rondele de rosie si se da la cuptor 5min dupa care se serveste cu suc de rosii.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii