autor:

LUBITA

» » Mancaruri cu carne

Escalop boieresc

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 aprilie 2011

Ingrediente
500g muschi de vitel,50g unt, faina,4ciuperci,100g cascaval,2rosii,1ceasca suc de rosii,patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Muschiul taiat bucati,batute putin,condimentate cu sare si piper,date prin faina,se prajesc in unt 2min pe fiecare parte;ciupercile feliate,se calesc si ele in unt,se condimenteaza si se amesteca cu patrunjel taiat marunt;intr-un vas termorezistent se pun bucatile de carne,deasupra pe fiecare ciuperci,peste ciuperci o felie de cascaval,peste cascaval 1-2 rondele de rosie si se da la cuptor 5min dupa care se serveste cu suc de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop boieresc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2011

    Hmmmmmmmmmmm......ce bun este !!!! Delicios...

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 500g muschi de vitel,50g unt, faina,4ciuperci,100g cascaval,2rosii,1ceasca suc de rosii,patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

5 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

7 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

11 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Hmmmmmmmmmmm......ce bun este !!!! Delicios...

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Chiftele cu sos de rosii