Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti in putin ulei.
In uleiul ramas pui repede 1/2 pahar cu apa, adaugi o cutie de ciuperci taiate felii si lasi sa dea in clocot.
O lingurita de mustar o amesteci cu o lingura buna de faina si adaugi smintina vreo 200 ml, pui din apa cu ulei si invirti bine , o rastorni peste ciuperci.
Daca e nevoie se mai adauga putina apa.Se pun feliile de carne, lasi sa mai dea un clocot, potrivesti de sare si piper.
Se serveste cu garnitura de orez sau cu piure de cartofi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii