Escalop cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Escalop cu ciuperci

Ingrediente

  • 750 g carne de porc sau de vita
  • 1 cutie conserva ciuperci
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita mustar
  • 200 ml smintina
  • sare si piper

Mod de preparare

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti in putin ulei.

In uleiul ramas pui repede 1/2 pahar cu apa, adaugi o cutie de ciuperci taiate felii si lasi sa dea in clocot.

O lingurita de mustar o amesteci cu o lingura buna de faina si adaugi smintina vreo 200 ml, pui din apa cu ulei si invirti bine , o rastorni peste ciuperci.

Daca e nevoie se mai adauga putina apa.Se pun feliile de carne, lasi sa mai dea un clocot, potrivesti de sare si piper.

Se serveste cu garnitura de orez sau cu piure de cartofi.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Sirop de capsuni

Sirop de capsuni

Sirop de capsuni
Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul, metoda simpla si usoara.

Cum se congeleaza spanacul