Spalam bucata de carne, o tamponam cu un servetel apoi o taiem felii potrivit de subtiri.
Le batem putin cu ciocanul de snitele, apoi le condimentam cu sare si piper.
Intr-o tigaie incingem uleiul, curatam usturoiul, il taiem feliute si ii dam drumul in tigaie.
Cand s-a rumenit il scoatem cu o paleta, trecem bucatile de carne prin faina, scuturam excesul si le punem la rumenit.
Le intoarcem pe toate partile, spalam ciupercile si le adaugam peste.
Turnam o cana si 1/2 apa, presaram sare, piper si patrunjelul uscat.
Acoperim cu un capac, dam focul potrivit si lasam sa scada.
Rosiile cu tot cu sucul lor le dam prin blender.
Verificam carnea daca este patrunsa sau mai este necesar sa punem apa, si daca este bine facuta adaugam rosiile pasate si boiaua de ardei.
Mai dam cateva clocote cat sa se lege sosul timp in care amestecam usor.
Se serveste cald cu garnitura dorita, noi am ales orezul.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii