autor:

Anonim

» » Fripturi

Escalop de porc cu sos picant

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
carne de porc, ulei, faina, paine alba, sare, sos picant

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de porc se trec prin faina, se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Sosul picant se adauga peste carne si se fierb 20 min. Feliile de paine se prajesc si fiecare escalop se asaza pe cruton din paine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de porc cu sos picant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de miel cu miere

Friptura de miel cu miere

Se curata bine pulpa , se spala si se transeaza in portii, apoi se lasa la scurs pe servetele de

7 voturi    10 comentarii
1h 40 min
Fripturi
Pui umplut cu garnitura de legume

Pui umplut cu garnitura de legume

Introduceti mana in pui si dezlipiti usor cu degetele carnea de pe oase, scotand osul de la piept,

23 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • carne de porc
  • ulei
  • faina
  • paine alba
  • sare
  • sos picant

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Coaste de porc picante