Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 06 august 2008
Ingrediente
carne de porc, ulei, faina, paine alba, oua, sare, patrunjel verde, sos brun
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Bucatile de carne se trec prin faina, se inabusa in 50 ml de ulei si 50 ml de apa. Feliile de paine se prajesc pe plita sau pe gratar. Separat, din 50 ml de ulei, oua si sare se prepara omleta. Bucatiile de escalop se asaza pe cruton din paine, deasupra se asaza omleta si se toarna sos brun.
Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de porc" nu uita sa-i faci un
review
Feliile de carne se bat cu ciocanul pentru șnițele, pe ambele părți și se trec prin făină
1 vot
0 comentarii
1h 5 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Intr-o tigaie calim ciupercile, in ulei incins, la foc domol,adaugand cate putina apa, se fierb,
8 voturi
2 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate