autor:

Anonim

» » Fripturi

Escalop de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
carne de porc, ulei, faina, paine alba, oua, sare, patrunjel verde, sos brun

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se trec prin faina, se inabusa in 50 ml de ulei si 50 ml de apa. Feliile de paine se prajesc pe plita sau pe gratar. Separat, din 50 ml de ulei, oua si sare se prepara omleta. Bucatiile de escalop se asaza pe cruton din paine, deasupra se asaza omleta si se toarna sos brun.
Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Escalop de porc cu ciuperci

Escalop de porc cu ciuperci

Spalam bucata de carne, o tamponam cu un servetel apoi o taiem felii potrivit de subtiri. Le batem

4 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
escalop de porc cu ciuperci

escalop de porc cu ciuperci

Intr-o tigaie calim ciupercile, in ulei incins, la foc domol,adaugand cate putina apa, se fierb,

7 voturi    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • carne de porc
  • ulei
  • faina
  • paine alba
  • oua
  • sare
  • patrunjel verde
  • sos brun

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Coaste de Porc si cartofi la cuptor