700 g pulpa de vitel
1 cutie ciuperci
1 lingura mustar
200 ml smantana
sare
piper
cartofi
patrunjel verde
2-3 linguri ulei
Carnea se taie felii subtiri care se bat bine ca snitelul, intr-o punga de plastic.Se prajesc apoi in putin ulei, pe ambele parti, apoi se scot deoparte.
In sosul ramas se pune mustarul si smantana apoi ciupercile taiate felii. Daca este necesar adaugam putina apa.
In sosul format adaugam carnea prajita si lasam sa fiarba 15 minute.Punem sare si piper.
Cartofii se fac piure sau cum prefera fiecare.
La servire presaram patrunjel verde deasupra.
Pofta mare !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii