Evantai - Pentru copii mofturosi !

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Evantai - Pentru copii mofturosi !

Ingrediente

  • Pt o portie
  • -1 chifla de 80g de preferat cu susan
  • -50 g sunca de praga sau de pui
  • -100 g cascaval
  • -1 rosie
  • -1 ou
  • -sare
  • -2-3 masline feliate

Mod de preparare

Chifla se feliaza avand grija sa lasam coaja de la baza intreaga.

Sunca se feliaza

Jumatate din cascaval se feliaza.

Rosia se spala si se feliaza

Oul se bate si se adauga sarea. Pentru un plus de vitamina se poate adauga si un pic de verdeata tocata fin.

Intre feliile de paine se pun feliile de sunca, cascaval, rosie, masline.

Se pune intr-o tavita, se toarna uniform oul batut .

Se rade restul de cascaval deasupra.

Se da la cuptor timp de 5 minute( in prealabil incins)

Se poate baga si in cuptorul cu microunde pentru 3 minute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise