Chifla se feliaza avand grija sa lasam coaja de la baza intreaga.
Sunca se feliaza
Jumatate din cascaval se feliaza.
Rosia se spala si se feliaza
Oul se bate si se adauga sarea. Pentru un plus de vitamina se poate adauga si un pic de verdeata tocata fin.
Intre feliile de paine se pun feliile de sunca, cascaval, rosie, masline.
Se pune intr-o tavita, se toarna uniform oul batut .
Se rade restul de cascaval deasupra.
Se da la cuptor timp de 5 minute( in prealabil incins)
Se poate baga si in cuptorul cu microunde pentru 3 minute

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii