autor:

Alina

» » Sandviciuri

Evantai - Pentru copii mofturosi !

Autor: Alina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2009

Ingrediente
Pt o portie, -1 chifla de 80g de preferat cu susan, -50 g sunca de praga sau de pui, -100 g cascaval, -1 rosie, -1 ou, -sare, -2-3 masline feliate

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

14 voturi

Mod de preparare

Chifla se feliaza avand grija sa lasam coaja de la baza intreaga.
Sunca se feliaza
Jumatate din cascaval se feliaza.
Rosia se spala si se feliaza
Oul se bate si se adauga sarea. Pentru un plus de vitamina se poate adauga si un pic de verdeata tocata fin.
Intre feliile de paine se pun feliile de sunca, cascaval, rosie, masline.
Se pune intr-o tavita, se toarna uniform oul batut .
Se rade restul de cascaval deasupra.
Se da la cuptor timp de 5 minute( in prealabil incins)
Se poate baga si in cuptorul cu microunde pentru 3 minute
Daca ti-a placut reteta noastra "Evantai - Pentru copii mofturosi !" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sandviciuri
Bruschette

Bruschette "La Minuto"

Painea se feliaza si se prajeste dupa care se curata usturoiul si se da pe paine pentru a prinde

22 voturi    5 comentarii
10 min
Sandviciuri
Mickey Mouse

Mickey Mouse

Se face un pat de salata verde, pe el se aseaza o felie de cascaval, pe aceasta se aseaza, felii

19 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2011

    am un baiaT TARE MOFTUROS! cred ca va trebui sa inventez multe retete dar asta e inceputul! felicitari!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 iunie 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 iunie 2010

    super !

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009

      este ok combinatia,felicitari.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2009

      Si eu as vrea sa fiu copilul tau!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 24 august 2009

      Cum de nu am vazut eu reteta asta pina acum ??? Minunata Alina ! Nota 10 cu felicitari !!! As vrea sa fiu copilul tau...

    • zana b.

      zana b. (Chef de cuisine) , 24 august 2009

      Bunn..!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 august 2009

      Arata grozav...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 august 2009

      Interesant. Aspectuos .

    • Czompa

      Czompa (Chef de cuisine) , 22 august 2009

      Frumos si gustos!

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 15 august 2009

      Ce idee buna!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

10 min

14 voturi

Ingrediente

  • Pt o portie
  • -1 chifla de 80g de preferat cu susan
  • -50 g sunca de praga sau de pui
  • -100 g cascaval
  • -1 rosie
  • -1 ou
  • -sare
  • -2-3 masline feliate

Raporteaza reteta

Retete
de Alina
Salata cu ton ( savoare deplina ! )

Salata cu ton ( savoare deplina ! )

Se fierbe oul tare (cca 5 min. din clipa in care incepe sa fiarba apa). Intre timp se spala salata,

10 voturi    9 comentarii
20 min
Salate reci
Salata de vinete ( poate spune cineva Nu ?!!! )

Salata de vinete ( poate spune cineva Nu ?!!! )

Vinetele se coc direct pe flacara de la aragaz ( nu in cuptor si nici pe tabla). Cand sunt coapte

18 voturi    20 comentarii
3h
Salate reci
Salata de vara cu mujdei de usturoi

Salata de vara cu mujdei de usturoi

Se spala legumele si se feliaza , usturoiul se curata si se prepara mujdeiul. Toate se amesteca intr-un

2 voturi    3 comentarii
10 min
Salate reci

Marian (Chef de cuisine)

am un baiaT TARE MOFTUROS! cred ca va trebui sa inventez multe retete dar asta e inceputul! felicitari!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sandviciuri

Sandwich cald cu cascaval Sandwich cald cu cascaval

Intr-un bol amestecam toate ingredientele mentionate (usturoiul curatat si trecut prin presa). Le omogenizam pana obtinem o pasta cu

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Tapas cu jambon Tapas cu jambon

Intr-un castron adaugam rosiile pisate (tocate marunt) fara pielita, usturoiul zdrobit, ulei de masline, sare, piper; amestecam bine

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Sandvici cu falafel