Chifla se feliaza avand grija sa lasam coaja de la baza intreaga.
Sunca se feliaza
Jumatate din cascaval se feliaza.
Rosia se spala si se feliaza
Oul se bate si se adauga sarea. Pentru un plus de vitamina se poate adauga si un pic de verdeata tocata fin.
Intre feliile de paine se pun feliile de sunca, cascaval, rosie, masline.
Se pune intr-o tavita, se toarna uniform oul batut .
Se rade restul de cascaval deasupra.
Se da la cuptor timp de 5 minute( in prealabil incins)
Se poate baga si in cuptorul cu microunde pentru 3 minute
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii