Se pune intro tigaie la foc mediu smochinele,curmalele si caisele amestecand usor.Se adauga bobitele de strugure(de preferat alb),flambandu-se tot amestecul cu vodka.Se adauga peperoncino si mierea de albine si se amesteca pana la omogenizare la foc mic 2-3 minute.Se toaca separat menta proaspata si se adauga in compozitie.La final se aseaza 2-3 bulgarasi de inghetata peste care se rastoarna amestecul de fructe.Se va obtine acel gust dulce-picant.merita incercat.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii