Se pune uleiul la incins intr-o tigaie.Adaugam pieptul de pui taiat fasii si lasam la prajit pana se rumeneste.Adaugam ardeiul si ceapa peste carne si lasam la innabusit cca.5-6 min.Adaugam supa de celeri si salsa amestecand pana toata compozitia ajunge la aceeasi temperatura.
Se pune aproximativ 1/2 cana de compozitie pe fiecare tortilla,se adauga cascaval ras,impachetam tortilla.Se serveste cu salsa suplimentar(cine doreste).Este o reteta usoara si foarte gustoasa.
Pofta buna!
Supa de celeri am facut-o in 10 min.
1 ceapa taiata
3 catei usturoi
2 cartofi
2 tije de celeri
sare,piper,vegeta
Am pus totul la fiert doar cu atata apa cat sa le acopere,cand s-au fiert am pus totul la blender si am adaugat 1/2 cana lapte.Gata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii