autor:

Luana

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Fajitas cu carne de pui si cascaval

Autor: Luana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Mexic


    Reteta postata pe: 09 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Luana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Mexic


Reteta postata pe: 09 februarie 2011

Ingrediente
2 linguri ulei, 500g piept de pui fara os si piele, 1 ardei gras verde taiat felii subtiri, 1 ceapa medie,taiata "pestisori", 1 cutie(300ml)supa crema de celeri (eu am facut-o in casa), 1/2 cana salsa, 8 tortillas (paine mexicana-se gaseste in comert), 1 cana cascaval razuit

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se pune uleiul la incins intr-o tigaie.Adaugam pieptul de pui taiat fasii si lasam la prajit pana se rumeneste.Adaugam ardeiul si ceapa peste carne si lasam la innabusit cca.5-6 min.Adaugam supa de celeri si salsa amestecand pana toata compozitia ajunge la aceeasi temperatura.
Se pune aproximativ 1/2 cana de compozitie pe fiecare tortilla,se adauga cascaval ras,impachetam tortilla.Se serveste cu salsa suplimentar(cine doreste).Este o reteta usoara si foarte gustoasa.

Pofta buna!

Supa de celeri am facut-o in 10 min.
1 ceapa taiata
3 catei usturoi
2 cartofi
2 tije de celeri
sare,piper,vegeta
Am pus totul la fiert doar cu atata apa cat sa le acopere,cand s-au fiert am pus totul la blender si am adaugat 1/2 cana lapte.Gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fajitas cu carne de pui si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Crema de dovleac

Crema de dovleac

Punem intr-o olicica(cu presiune) toate legumele curatate spalate si taiate in bucatele mici(morcovii

12 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei umpluti cu orez si legume

Dovlecei umpluti cu orez si legume

Prepararea umpluturii............ceapa se curata ,se spala si se taie marunt..........ardeiul gras

4 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 10 februarie 2011

    Gustos si rapid.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 linguri ulei
  • 500g piept de pui fara os si piele
  • 1 ardei gras verde taiat felii subtiri
  • 1 ceapa medie,taiata "pestisori"
  • 1 cutie(300ml)supa crema de celeri (eu am facut-o in casa)
  • 1/2 cana salsa
  • 8 tortillas (paine mexicana-se gaseste in comert)
  • 1 cana cascaval razuit

Raporteaza reteta

Retete
de Luana
Fursecuri cu migdale

Fursecuri cu migdale

Se amesteca untul cu zaharul praf,sarea,zahar vanilat si galbenusul.Se adauga frisca si faina ,se

4 voturi    4 comentarii
25 min
Prajituri
Paine de casa

Paine de casa

Se framanta un aluat potrivit din toate ingredientele(15-20 min, sau la aparatul de facut paine). Se

10 voturi    3 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Supa Thai cu creveti si orez

Supa Thai cu creveti si orez

Se incinge uleiul ,se adauga ardeiul rosu si chili,se caleste 1 minut. Adaugam supa de pui si apa,iar

3 voturi    4 comentarii
20 min
Supe de legume
Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Gustos si rapid.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Cubulete de pui pe pat de varza si orez