autor:

gily

» » Mancaruri cu carne

Fajitas cu garnitura de fasole rosie

Autor: gily (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Mexic


    Reteta postata pe: 16 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gily (Chef de cuisine)   
Specific:  

Mexic


Reteta postata pe: 16 octombrie 2009

Ingrediente
300 g gulas porc, 300 g ficat porc, 4 ciuperci mari, 2 felii de cap piept, ceapa verde 2 bucati, 1 ardei gras rosu, fasole rosie (1 conserva), 1 capatana usturoi, 100 g fasole verde pastai, 100 g porumb, 6 lipii, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Carnea de porc, ficatul si legumele se taie in cubulete si se innabusesc in tigaie. Alaturi se prajeste fasolea rosie cu usturoiul taiat felii. In lipie se pune compozitia, se ruleaza si se adauga salsa (sos de rosii, smantana, usturoi si chili). Se mai poate servi si cu garnitura de muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fajitas cu garnitura de fasole rosie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita taraneasca de porc cu ciuperci si pita de casa.

Tocanita taraneasca de porc cu ciuperci si pita de casa.

Am cuaratat cartofii si i-am taiat cuburi, ciupercile le-am spalat foarte bine pentru ca eu nu le

2 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rendang  (cu rasol de oaie)

Rendang (cu rasol de oaie)

Fasonati rasolul de oaie, adica taiati superficial, din loc in loc pielita ce-l inveleste fiindca

38 voturi    0 comentarii
3h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    mira (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

    O reteta deosebita.

  • Fara foto

    Estera Flori (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

    Cred ca este foarte buna.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010

    o bunatate, nu am cuvinte

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      Cine a mancat odata fajitas,sigur mai mananca,este o reteta foarte delicioasa.Felicitari.Ai votul meu si nota 10 cu multe stelute.

    • Fara foto

      janess , 06 februarie 2010

      e gustoasa rau de tot,garantat

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      Cred ca e un deliciu

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 12 decembrie 2009

      Nu stiu ce sa yicde reteta asta pana nu o fac.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 300 g gulas porc
  • 300 g ficat porc
  • 4 ciuperci mari
  • 2 felii de cap piept
  • ceapa verde 2 bucati
  • 1 ardei gras rosu
  • fasole rosie (1 conserva)
  • 1 capatana usturoi
  • 100 g fasole verde pastai
  • 100 g porumb
  • 6 lipii
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de gily
BURITTO

BURITTO

Toate ingredientele se taie julien, se trag intr-o tigaie cu ulei incins. in prealabil se incinge

15 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
PASTRAV PE PAT DE LEGUME LA CUPTOR

PASTRAV PE PAT DE LEGUME LA CUPTOR

Tava de cuptor se unge cu ulei de masline, in care se fac 3 paturi formate din: rondele de rosii,

31 voturi    11 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
VARZA -A -LA GILY

VARZA -A -LA GILY

Varza de toaca si se pune la fiert. Alaturi intr-o tigaie se pune carnea la calit, cand este aproape

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

mira (Chef de cuisine)

O reteta deosebita.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Vinete umplute