autor:

Fara foto

» » Aperitive

Faole pastai cu maioneza

Autor: claudia sichirliev (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 ianuarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: claudia sichirliev (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 ianuarie 2009

Ingrediente
300 g fasole pastai, 2 oua, ulei, sare, piper, usturoi (3-4 catei)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se fierb pastaile in apa cu sare. Intre timp se prepara maioneza dintr-un ou crud si unul fiert. Se piseaza usturoiul marunt.
Dupa ce s-au racit pastaile se amesteca cu maioneza, usturoiul, sarea, piperul (dupa gust).
Se orneaza cu verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Faole pastai cu maioneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Ieri am fost prin piata si erau niste ciuperci atit de frumoase incit nu am rezistat si am luat si

4 voturi    3 comentarii
40 min
Aperitive
Rondele de dovlecei

Rondele de dovlecei

Se ia un dovlecel mare se curata de coaja, apoi se taie rondele. Se sparg doua oua si se pun intr-un

5 voturi    3 comentarii
10 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 august 2009

    Imi place foarte mult...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

    Foarte gustoasa...Pregatesc f des fasolica verde cu maioneza...

  • irina

    irina (Chef de cuisine) , 11 iunie 2009

    O intrebare?? Oricat as lasa pastaile la scurs tot mai contin apa! Nu trebuiesc "stoarse" de apa??? Eu asa am facut si salata a iesit super! Pastaile le-am taiat cam la 1 cm pe latime si le-am sectionat pe jumatate si in lungime! Iata ce a iesit! Pofta buna!

    • elissa fanea

      elissa fanea (Chef de cuisine) , 09 iunie 2009

      Sidonia, si eu fac la fel, au un gust suuuper.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2009

      Ca sa nu cada greu la stomac de la atita maioneza, eu mai adaug 100 ml de sana sau iaurt si niste marar verde tocat...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

7 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de claudia sichirliev
Crochete de pui cu legume

Crochete de pui cu legume

Se curata morcovul, cartoful si telina. Se spala legumele si se dau prin masina de tocat impreuna

8 voturi    3 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pateuri

Pateuri

Umplutura de sunca: se fierbe la foc mic faina dizolvata in lapte amestecand continuu pana cand sosul

15 voturi    6 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Oua umplute cu ardei copti

Oua umplute cu ardei copti

Fierbi ouale tari. Le cureti de coaja si le tai in jumatate pe lungime. Le scoti galbenusurile si

5 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

valentina ionita (Chef de cuisine)

Imi place foarte mult...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Ciuperci umplute de post