1. Se pune carnea la fiert cu sare si piper.
2. Se face sosul de bulion:cateii de usturoi pisati se pun la prajit in ulei ,cind sunt rumeni se adauga otetul si bulionul si se lasa sa fiarba la foc mic pina ce se ingrosa putin.
3. Orezul spalat se pune la prajit in ulei ,cind este auriu se pun 2 cani din apa in care a fiert carnea si se lasa sa fiarba acoperit la foc mic .
4. Painea \"pita\" rupta bucati nu pra mici se prajeste in unt.
5. Intr-o tava se aseaza painea prajita pentru a forma o baza peste care se toarna putina apa de la carne si se lasa sa se inmoaie putin. Peste se aseaza carnea si apoi orezul fiert. Se acopera cu sosul de bulion .
Este mai bun dupa o zi cind se amesteca toate savorurile. Se incalzeste in microunde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii