Pregatirea sosului: Intr-un wok adaugam uleiul de masline si cind este incins punem ceapa pe care o calim pina devine aurie. Se adauga rosiile, usturoiul zdrobit si tonul. Presaram cu condimentele pentru paste, piper negru macinat si oregano. Adaugam sare dupa gust. Dupa 5-10 minute de fierbere adaugam maslinele taiate felii, potrivim de sare daca este nevoie si astfel sosul este gata.
Pregatirea pastelor: Le fierbem intr-o oala cu apa si sare in care am adaugat putin ulei de masline. Pastele se pun cind apa clocoteste si se fierb 9-10 minute daca le dorim al dente. In general timpul de fierbere este specificat pe ambalajul pastelor. Dupa timpul de fierbere rasturnam pastele intr-o sita, le stropim cu ulei de masline sa nu se lipeasca si le rasturnam peste sosul de rosii.
Amestecam si putem servi.
Pastele le presaram cu parmezan ras la servire si decoram cu un varf de oregano.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii