Pastele se fierb in apa cu sare,conform instructiunilor de pe aambalaj.Ceapa taiata marunt o calim in uleiul incins,adaugam rosiile din conserva si sucul si fierbem 5-6 minute.Scurgem tonul si fasolea si le adaugam la sosul de rosii si lasam sa se inabuse.;condimentam sosul cu sare si piper.
Pastele scurse de apa se servesc alaturi de sosul de rosii.
Se orneaza cu frunze de busuioc sau patrunjel.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii