autor:

Truedelights

» » Paste si pizza

Farfale in sos, cu piept de pui crocant

Autor: Truedelights (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Truedelights (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 iunie 2010

Ingrediente
400 g farfale, un piept de pui, pesmet, un ou, 2 linguri faina, diverse condimente, , Pentru sos:, , 6-7 linguri suc de rosii, 3-4 catei de usturoi, 3 linguri cu smantana, condimente

Dificultate: Medie Timp: 30 min

30 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala se dezoseaza si se taie fasii subtiri.
Oul se bate cu faina , apoi cu condimente dupa gust: sare,piper,boia dulce,busuioc si marar uscat,vegeta.

Pesmetul il amestecam cu diverse ierburi aromate:busuioc ,menta, patrunjel, marar.

Luam fiecare fasie de piept de pui , o trecem prin amestecul de ou apoi o tavalim prin pesmetul aromat.
Prajim in ulei incins pana devin usor crocante.Le scoatem pe servete de hartie sa se scurga .

Fierbem pastele in apa cu sare, le scurgem si
le clatim in mai multe ape reci, apoi le
amestecam cu putin ulei de masline sa nu se lipeasca intre ele.

Pregatim si sosul:
Prajim usturoiul taiat feliute in 3-4 linguri
ulei apoi adaugam sucul de rosii si smantana.Amestecam bine si lasam pe foc pana se ingroasa putin.
Adaugam si condimentele dupa gust: sare,vegeta,piper,boia dulce, boia iute,busuioc,patrunjel, marar,cimbru.
La sfarsit adaugam si pastele si
amestecam foarte usor.
Montam pe farfurie un strat de paste
in sos ,presaram patrunjel verde tocat si deasupra
repartizam fasiile crocante de pui.

Servim preparatul in stare calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Farfale in sos, cu piept de pui crocant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pasticcio di fusilli

Pasticcio di fusilli

Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei adaugam apoi usturoiul taiat marunt.Dupa ce s-au calit

9 voturi    6 comentarii
45 min
Paste si pizza
Lasagnia cu carne tocata

Lasagnia cu carne tocata

Sosul Ragu Incingem uleiul si calim ceapa.Cand ceapa devine aurie adaugam morcovul dat prin razatoare

28 voturi    11 comentarii
1h 20 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ana Adela , 15 mai 2014

    azi incerc si eu

  • Fara foto

    Andrei Mihai , 22 martie 2014

    Da, de incercat.

  • Fara foto

    Gustav Lazarovici , 21 martie 2014

    O reteta folositoare si un mod de a da gust pieptului de pui. Ma voi stradui sa prepar si eu aceasta reteta . Va multumesc pentru ajutor. Va doresc in continuare sa ne trimiteti rete gustoase.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

30 min

30 voturi

Ingrediente

  • 400 g farfale
  • un piept de pui
  • pesmet
  • un ou
  • 2 linguri faina
  • diverse condimente
  • Pentru sos:
  • 6-7 linguri suc de rosii
  • 3-4 catei de usturoi
  • 3 linguri cu smantana
  • condimente

Raporteaza reteta

Retete
de Truedelights
Ratza pe varza

Ratza pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Piersici

Piersici

Se amesteca bine zaharul cu uleiul , apoi se adauga restul ingredientelor si rezulta o coca moale

12 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Bombite cu visine

Bombite cu visine

Se pun pe foc apa cu zaharul si cacaua si se dau in clocot. Se lasa sa se raceasca. Biscuitii se

16 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Cred ca sunt foarte bune!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
pizza in foietaj