Puneti apa la fiert intr-o oala incapatoare, cu sare, iar cand clocoteste puneti pastele si le fierbeti dupa instructiuni. Intre timp taiati pieptul de pui cubulete mici si il prajiti, pe rand sau tot odata, depinde de tigaia pe care o aveti, apoi il scoateti pe o farfurie cu prosop de hartie ca sa absoarba surplusul de ulei. In uleiul ramas in tigaie puneti malaiul, un pic de delicat ,apa, smantana, usturoiul pisat, lamaia si coaja de lamaie, salvia si lasati sa fiarba un pic pana devine densa. Cand vedeti ca este bine legat sosul adaugati puiul apoi pastele scurse bine si patrunjelul, amestecand bine toate ingredientele. Luati de pe foc si serviti imediat fierbinti. Sunt delicioase, incercati si voi!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii