Se pune apa la fiert cu 5 linguri de ulei si sare, iar cand incepe sa clocoteasca se pun funditele si se amesteca des ca sa nu se lipeasca nici de oala dar nici intre ele. Dupa ce s-au fiert se scurge apa si se clatesc cu apa rece. Dupa ce s-au racit se rade branza peste ele si se amesteca. Intr-o tigaie mai mare se pun celelalte 5 linguri de ulei in care se calesc ardeiul si ceapa verde tocate. Se calesc pana isi schimba culoarea. Se adauga carnatii (taiati bucatele de 1 cm grosime) si bacon-ul taiat fasii. Se calesc impreuna pana ce toate prind o culoare frumoasa. Se adauga cubuletele de rosii, sare si piper, iar la sfarsit se adauga pasta de tomate amestecata cu apa si patrunjel. Intr-o tava mare se pune o jumatate din paste. Se adauga tot sosul cu carnati si bacon (inclusiv lichidul). Se adauga si cealalta jumatate de paste peste care se presara cascavalul. Se da la cuptor pentru 50 minute la temperatura medie si se servesc. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii