Farfalle cu branza dulce si portocale

Farfallele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie
Farfalle cu branza dulce si portocale

Ingrediente

  • 1 cutie Farfalle Paste Baneasa
  • 300 g branza dulce de vaci
  • 4 linguri de zahar
  • 1 ou
  • 1 cubulet de unt
  • 2 portocale
  • anason

Mod de preparare

Farfallele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.

Branza de vaci se mixeaza cu zaharul si se adauga cubulete si zeama de la portocale.

Dupa ce pastele au fiert, se scurg bine si se amesteca cu compozitia de branza si portocale. Se unge cu unt un vas yena si se pun pastele amestecate cu branza si portocale si aromate cu anason, iar deasupra se toarna un ou batut.

Vasul se introduce la cuptor pentru 45 minute, la 200 grade C.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort copii

Tort copii

Tort copii
Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni
Gogosi cu ciocolata
Dulciuri diverse

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor