Pasul 1.Carnea de pui se spala,apoi se fierbe in apa cu baza pt mancaruri,se scoate separat si se lasa la racit.Cartofii se fierb in coaja apoi se curata.
Pasul 2. Carnea fiarta si racita se trece prin masina de tocat (puteti folosi si robotul de bucatarie) impreuna cu pestele tinut in prealabil la desarat si curatat bine de oase si cu cartofii fierti.
Pasul 3.Peste compozitia de carne se adauga faina,sarea si piperul,apoi galbenusurile de ou,smantana si untul topit se amesteca foarte bine,apoi se adauga albusurile batute spuma.
Pasul 4.Compozitia obtinuta se modeleaza in forma dorita,se aseaza intr-o tava unsa cu ulei se orneaza cu felii de lamaie si bucati mici de peste si apoi se introduce in cuptorul incins la 150 gr celsius. Pentru circa 25 min.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii