autor:

Sweet twins

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu peste

Farsmac

Autor: Sweet twins (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sweet twins (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 aprilie 2009

Ingrediente
400 gr piept de pui, 200 gr peste sarat, 100 gr cartofi, 50 gr smantana, 30 gr unt, 20 ml ulei, 50 gr faina, 2 oua, 1/2 lamaie, baza pt mancaruri(vegeta), sarepiper

Dificultate: Medie Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Pasul 1.Carnea de pui se spala,apoi se fierbe in apa cu baza pt mancaruri,se scoate separat si se lasa la racit.Cartofii se fierb in coaja apoi se curata.

Pasul 2. Carnea fiarta si racita se trece prin masina de tocat (puteti folosi si robotul de bucatarie) impreuna cu pestele tinut in prealabil la desarat si curatat bine de oase si cu cartofii fierti.

Pasul 3.Peste compozitia de carne se adauga faina,sarea si piperul,apoi galbenusurile de ou,smantana si untul topit se amesteca foarte bine,apoi se adauga albusurile batute spuma.

Pasul 4.Compozitia obtinuta se modeleaza in forma dorita,se aseaza intr-o tava unsa cu ulei se orneaza cu felii de lamaie si bucati mici de peste si apoi se introduce in cuptorul incins la 150 gr celsius. Pentru circa 25 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Farsmac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Creveti cu sos picant,

Creveti cu sos picant,

Curatam ceapa si o taiem julien, rosiile le spalam si le dam pe razatoare, curatam cateii de usturoi

0 voturi    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste
Racitura de peste

Racitura de peste

Pestii de 1,5 kg vin curatati si taiati in portii. Se spala bine si se lasa cu putina sare groasa

24 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 28 iulie 2009

    Cred ca este un deliciu,felicitari pentru reteta.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 iulie 2009

    Delicios

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009

    Cred ca e buna reteta...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 400 gr piept de pui
  • 200 gr peste sarat
  • 100 gr cartofi
  • 50 gr smantana
  • 30 gr unt
  • 20 ml ulei
  • 50 gr faina
  • 2 oua
  • 1/2 lamaie
  • baza pt mancaruri(vegeta)
  • sarepiper

Raporteaza reteta

Retete
de Sweet twins
Calzone cu mere si scortisoara

Calzone cu mere si scortisoara

Pasul 1:Intr-un vas se amesteca faina,untul, galbenusurile,zaharul vanilat si putina apa,apoi se

9 voturi    9 comentarii
30 min
Prajituri
Rulada de carne cu ou

Rulada de carne cu ou

Pasul 1. Carnea tocata impreuna cu mararul tocat si cu miezul de paine inmuiat in apa si stors bine

11 voturi    4 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Chec cu nucsoara si banane

Chec cu nucsoara si banane

Albusurile se separa de galbenus,apoi se bat spuma tare cu ajutorul unu mixer,adaugand treptat zaharul.

5 voturi    9 comentarii
20 min
Prajituri

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Cred ca este un deliciu,felicitari pentru reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos

Întâi de toate pregatim carnea de scoici pentru frigarui. Luam scoicile (eu am avut de balta, de Jijia mai exact, de unde

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Somon la teflon