autor:

Ionutz

» » , , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete de post, Retete vegetariene

Fasole Batuta

Autor: Ionutz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ionutz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 februarie 2010

Ingrediente
400 grame fasole uscata, 300 ml ulei, 3 cepe medii, 1 lingura sare

Dificultate: Redusa Timp: 4h

6 voturi

Mod de preparare

Fasolea statuta in apa timp se zece ore se pune la fiert schimbandu-se apa pe parcurs de 3- 4 ori.
Se lasa la fiert pana se desfac cojile si se ridica la suprafata.

Dupa ce sa fiert scurgem apa, dar nu toata mai lasam cat sa nu se intareasca prea tare, si o batem cu mixerul sau cu robotul cu cutit, adaugand ulei si sare dupa gust.

Se taie ceapa marunt si se caleste bine in ulei.
Ceapa calita se aseaza peste fasole intr-un bol.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole Batuta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Fasole batuta

Fasole batuta

Fasolea fiarta, strecurata, o dau pe robot. Calesc cepele, adaug usturoiul pisat, sting focul, las

23 voturi    11 comentarii
1h 20 min
Retete de post
Fasole batuta

Fasole batuta

Intr-o tigaie punem suficient ulei la incins(1deget) si adaugam ceapa taiata solzisori.O lasam sa

7 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2010

    Imi place tare mult...

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 22 august 2010

    Delicioasa.Adaug si putin usturoi in fasole si o lingurita de mustar.E super .

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 august 2010

    Super !

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

      O bunatate !

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

      Foarte gustoasa!Eu mixez o parte din legumele care au fiert odata cu fasolea.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

      Foarte buna, la fel o pregatesc si eu.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 martie 2010

      Imi place mult ,dar eu adaug putin bulion,pasta de tomate sau suc de rosii ...

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 18 martie 2010

      Pare cam saraca aceasta reteta..eu o stiam un pic mai complexa...usturoi,bulion si multe alte legume care ii dau un gust delicios la o asa mancare buna...! Oricum ..".cate bordeie ,atatea obiceie"1

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 25 februarie 2010

      reteta este foarte buna,dar nu crezi ca este cam calita ceapa?

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 25 februarie 2010

      f bun,mai simplu o sa folosesc fasole la cutie,si pun si boia.N-am mai mancat de mult.......

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

4h

6 voturi

Ingrediente

  • 400 grame fasole uscata
  • 300 ml ulei
  • 3 cepe medii
  • 1 lingura sare

Raporteaza reteta

Retete
de Ionutz
Pateuri rotunde

Pateuri rotunde

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa si se lasa 30 minute sa creasca maiaua.

2 voturi    5 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu carne
Pateuri Speciale

Pateuri Speciale

Pentru aluat Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa si se lasa 30 minute sa

4 voturi    8 comentarii
2h
Aperitive
Mini placinte cu varza murata

Mini placinte cu varza murata

Aluatul Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa si se lasa 30 minute sa creasca

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje

valentina ionita (Chef de cuisine)

Imi place tare mult...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi

Imam bayildi are origini turcesti, dar este astazi un aperitiv intalnit nu numai in zona Turciei, ci si in intregul Orient Mijlociu

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Gnocchi din cartofi mov, cu ghebe sotate si cipsuri Gnocchi din cartofi mov, cu ghebe sotate si cipsuri

Pentru aluat: se spala bine cartofii cu tot cu coaja. Se fierb in steamer pana patrunde o furculita cu usurinta in ei. Se curata de

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Briose cu urzici si branza