Intr-o tigaie punem suficient ulei la incins(1deget) si adaugam ceapa taiata solzisori.O lasam sa rumeneasca putin si adaugam bulionul.Calim 2,3 minute si oprim focul.Intre timp punem fasolea intr-o cratita cu apa si din momentul in care incepe sa fiarba o mai lasam 5-10 min.O scurgem de apa si o pisam ca pe piureul de cartofi.(cu furculitasau cu pisatorul de cartofi) si punem rantasul de ceapa,bulion si ulei peste si amestecam bine.Adaugam delikatul(potrivim de sare) si usturoiul bine pisat sau dat prin razatoarea mica.Amestecam si o lasam de o parte.In aceasi tigaie in care am facut rantasul punem ulei(de data aceasta mai putin)si calim cea de a doua ceapa.O lasam sa rumeneasca,adaugam bulionul o mai calim putin si o asezam frumos peste fasolea terminata.Se poate servi calda sau rece de la frigider.POFTA BUNA
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii