autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Fasole boabe scazuta cu muschi de porc

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 septembrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 septembrie 2014

Ingrediente
1 castron fasole boabe verzi, 500 gr muschi de porc, 1 morcov, 1 ceapa, 1/2 ardei kapia, 1/2 ardei galben, 1 rosie mare de gradina, 5 crengute patrunjel verde, 2 linguri ulei, sare, piper, 1 lingurita boia de ardei dulce, 1/2 lingurita cimbru uscat, 2 linguri pasta de tomate

Dificultate: Medie Timp: 1h 40 min

5 voturi

Mod de preparare

Spalam carnea, o tamponam cu un servetel si o taiem bucati potrivite.
Decojim morcovul, il dam pe razatoarea mare, ceapa o curatam si o tocam marunt.
Ardeiul kapia si cel galben, ii curatam de seminte, ii taiem cuburi, rosia o decojim de pielita si o tocam.
Patrunjelul verde il spalam, indepartam coditele si il tocam marunt.
Intr-o oala incingem uleiul, inabusim carnea de toate partile, apoi punem legumele pregatite mai sus in afara de rosie.
Lasam si acestea la inabusit circa 2 minute, apoi punem cam 4 cani cu apa.
Acoperim cu un capac, lasam sa fiarba carnea 20-25 de minute, apoi turnam boabele de fasole spalate bine si rosia taiata.
Condimentam cu sare, piper, boiaua de ardei dulce.
Lasam preparatul la foc potrivit, acoperit, pana ce carnea dar si fasolea sunt bine fierte, iar zeama a scazut suficient.
La final presaram cimbrul uscat, incorporam pasta de tomate si mai dam 3-4 clocote.
Inchidem aragazul, lasam fasolea noastra sa stea 10 minute acoperita, apoi servim, cu muraturi, cu ceapa rosie si cu ce ne mai place noua ;)
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole boabe scazuta cu muschi de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu morcov si usturoi

Pulpe de pui cu morcov si usturoi

Pulpele de pui spalate le-am pus la fiert in putina apa rece, cam vreo 15 minute. Le-am spumuit de

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Fricasse de pui cu salvie si cus-cus

Fricasse de pui cu salvie si cus-cus

Fricassee-ul este de fapt o carne prajita ,servita cu un sos alb cu smantana.Se face foarte simplu

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsy Ciobanu , 05 noiembrie 2014

    De ce patrunjel? Pentru ca noua ne place, e vorba de gusturi!

  • Fara foto

    Iuliana Balasa , 05 noiembrie 2014

    Cimbrul ,foi de dafin ,piper (daca e cazul ) . La fasole fara leustean nici nu se discuta , de ce patrunjel ?

Dificultate

Medie

Timp

1h 40 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 castron fasole boabe verzi
  • 500 gr muschi de porc
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei kapia
  • 1/2 ardei galben
  • 1 rosie mare de gradina
  • 5 crengute patrunjel verde
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 1/2 lingurita cimbru uscat
  • 2 linguri pasta de tomate

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

8 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Creier macelaresc