1. Legumele se curata si se taie marunt sau mai măşcat, cum va place.
2. Se pune mai intai ceapa si morcovul in tigaie cu un pic de ulei si se inabusa la foc potrivit, dupa ce s-au mai inmuiat un pic se adauga si carnea taiata fasii + ardeiul taiat rondele.
3. Se adauga si fasolea, frunzele de dafin, busuiocul, se amesteca totul bine si se mai lasa sa fiarba la foc mic cca 5-6 minute.
4. Se presara patrunjel tocat deasupra si se serveste cald.
Pofta buna !!!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii