1. Legumele se curata si se taie marunt sau mai măşcat, cum va place.
2. Se pune mai intai ceapa si morcovul in tigaie cu un pic de ulei si se inabusa la foc potrivit, dupa ce s-au mai inmuiat un pic se adauga si carnea taiata fasii + ardeiul taiat rondele.
3. Se adauga si fasolea, frunzele de dafin, busuiocul, se amesteca totul bine si se mai lasa sa fiarba la foc mic cca 5-6 minute.
4. Se presara patrunjel tocat deasupra si se serveste cald.
Pofta buna !!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii