autor:

norbymesmer

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Fasole scazuta cu costita prajita

Autor: norbymesmer (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 decembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: norbymesmer (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 decembrie 2015

Ingrediente
200 gr fasole alba mica ( in cazul asta 1 morcov mic si o radacina de patrunjel mic, ambele taiate foarte marunt ), 1 doza de fasole alba cu legume ( Fasole mica ), 2 linguri untura de porc sau ulei de plante, 2 cepe taiate cuburi mici, 1,5 lingurite boia, 1 catel usturoi, sare, piper macinat, 2 - 3 ramurrele cimbru uscat, 1 varf de cutit majoran tocat, 1 foaie dafin, 8 - 9 felii de costita

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

1 vot

Mod de preparare

1) cu fasole alba: se inmoaie fasolea cu o seara inainte, se incalzeste untura ( sau uleiul ) se caleste ceapa si legumele se aduga boiaua si usturoiul trecut prin presa se stinge imediat ( dupa 1 -2 sec )cu putina apa, se aduga fasolea, majoranul, cimbrul si foaia de dafin, se sareaz si se pipareaza. Se fierbe la foc mic partial acoperit pana fasolea incepe sa se sparga si sosul devine cremos.
Se serveste cu paine, muraturi si costita prajita.

2) cu fasole din conserva: se caleste ceapa, se adauga boiaua si usturoiul trecut prin presa, se adauga fasolea, majoranul, si foaia de dafin. Se fierbe 30 - 40 min. Se serveste cu paine, muraturi si costita prajita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta cu costita prajita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta rustica cu dovlecei, reteta Laurei Adamache

Tarta rustica cu dovlecei, reteta Laurei Adamache

Dovleceii spalati se taie felii subtiri de aceiasi grosime. Ouale se separa , separat se mixeaza

4 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dimineata Regala

Dimineata Regala

Ceapa se curata, se taie solzi si se pune la calit in putin ulei de masline, apoi se rasfira in tava.

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 200 gr fasole alba mica ( in cazul asta 1 morcov mic si o radacina de patrunjel mic
  • ambele taiate foarte marunt )
  • 1 doza de fasole alba cu legume ( Fasole mica )
  • 2 linguri untura de porc sau ulei de plante
  • 2 cepe taiate cuburi mici
  • 1,5 lingurite boia
  • 1 catel usturoi
  • sare
  • piper macinat
  • 2 - 3 ramurrele cimbru uscat
  • 1 varf de cutit majoran tocat
  • 1 foaie dafin
  • 8 - 9 felii de costita

Raporteaza reteta

Retete
de norbymesmer
Gulas de peste

Gulas de peste

Se taie file de peste in patratele de 3x3 cm. Se taie ceapa fideluta Se preseaza prin presa

4 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Meniu de Craciun - specific bavarez

Meniu de Craciun - specific bavarez

Gasca: Se ia de la gasca aripile, gatul, grasimea si organele (pt sos). Se spala gasca cu

7 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Tiramisu rețeta originală

Tiramisu rețeta originală

Cum se prepara Tiramisu rețeta originală: Se face cafeaua Espresso si se pune la racit, se

5 voturi    1 comentariu
45 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi

Carnea o spalam bine si o taiem bucatele potrivite, eliminand toate fibrele si grasimea in exces. In tigaia in care vom gati incalzim

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda

Intr-un vas cu capac punem usturoiul trecut prin presa, uleiul de masline, vinul, zeama de lamaie, boiaua, sarea si piperul. Le amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Fasole facaluita cu carnati