autor:

norbymesmer

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Fasole scazuta cu costita prajita

Autor: norbymesmer (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 decembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: norbymesmer (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 decembrie 2015

Ingrediente
200 gr fasole alba mica ( in cazul asta 1 morcov mic si o radacina de patrunjel mic, ambele taiate foarte marunt ), 1 doza de fasole alba cu legume ( Fasole mica ), 2 linguri untura de porc sau ulei de plante, 2 cepe taiate cuburi mici, 1,5 lingurite boia, 1 catel usturoi, sare, piper macinat, 2 - 3 ramurrele cimbru uscat, 1 varf de cutit majoran tocat, 1 foaie dafin, 8 - 9 felii de costita

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

1 vot

Mod de preparare

1) cu fasole alba: se inmoaie fasolea cu o seara inainte, se incalzeste untura ( sau uleiul ) se caleste ceapa si legumele se aduga boiaua si usturoiul trecut prin presa se stinge imediat ( dupa 1 -2 sec )cu putina apa, se aduga fasolea, majoranul, cimbrul si foaia de dafin, se sareaz si se pipareaza. Se fierbe la foc mic partial acoperit pana fasolea incepe sa se sparga si sosul devine cremos.
Se serveste cu paine, muraturi si costita prajita.

2) cu fasole din conserva: se caleste ceapa, se adauga boiaua si usturoiul trecut prin presa, se adauga fasolea, majoranul, si foaia de dafin. Se fierbe 30 - 40 min. Se serveste cu paine, muraturi si costita prajita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta cu costita prajita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de dovlecei cu ou si cascaval

Mancare de dovlecei cu ou si cascaval

Dovleceii ii curatam de coaja si ii taiem cuburi. Ceapa o curatam si o tocam marunt. Rosiile le

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecel patisson umplut (Curcubita pepo patissoniana )

Dovlecel patisson umplut (Curcubita pepo patissoniana )

-Se taie capacelele la dovlecei si se scoate miezul cu tot cu seminte. -Se curata ceapa,se toaca

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 200 gr fasole alba mica ( in cazul asta 1 morcov mic si o radacina de patrunjel mic
  • ambele taiate foarte marunt )
  • 1 doza de fasole alba cu legume ( Fasole mica )
  • 2 linguri untura de porc sau ulei de plante
  • 2 cepe taiate cuburi mici
  • 1,5 lingurite boia
  • 1 catel usturoi
  • sare
  • piper macinat
  • 2 - 3 ramurrele cimbru uscat
  • 1 varf de cutit majoran tocat
  • 1 foaie dafin
  • 8 - 9 felii de costita

Raporteaza reteta

Retete
de norbymesmer
Gulas de peste

Gulas de peste

Se taie file de peste in patratele de 3x3 cm. Se taie ceapa fideluta Se preseaza prin presa

3 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Meniu de Craciun - specific bavarez

Meniu de Craciun - specific bavarez

Gasca: Se ia de la gasca aripile, gatul, grasimea si organele (pt sos). Se spala gasca cu

7 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Tiramisu (reteta din Italia)

Tiramisu (reteta din Italia)

Se face cafeaua Espresso si se pune la racit, se alege albusul si galbenusurile de ou, galbenusurile

5 voturi    1 comentariu
45 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Paste carbonara