autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

fasole verde

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
800 g. fasole verde conservata, 1 ardei capia rosu, 1 ardei verde, 1 ceapa potrivita, 1 rosie, 3 catei de usturoi, patrunjel, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se pune la calit ceapa taiata marunt solzisori, ardeii curatati si taiati julien cu sare pana se inmoaie putin. Se adauga rosia taiata in cuburi mai maricele usturoiul taiat marunt si fasolea verde. Se adauga doua pahare de apa si se lasa sa fiarba pana scade apa . La sfarsit se adauga patrunjelul tocat marunt . Se pipereaza dupa gust si se serveste calda!
Daca ti-a placut reteta noastra "fasole verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole verde cu sos alb

Fasole verde cu sos alb

Fasolea curatat,spalata se fierbe in apa rece cu putina sare sau se poate fierbe si la aburi...Dupa

21 voturi    9 comentarii
30 min
Salate reci
DIN CATEGORIA LEGUME CONGELATE DUPA FIERBERE - FASOLE VERDE PASTAI

DIN CATEGORIA LEGUME CONGELATE DUPA FIERBERE - FASOLE VERDE PASTAI

Congeland legumele avem avantajul sa le putem pregati intr-un timp mai scurt,iar prin congelare isi

51 voturi    15 comentarii
40 min
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    O bunatate !

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2009

    O reteta foarte interesanta.Voi adauga si eu ardei capia, cred ca ii da un gust foarte bun, mai ales ca e putin dulceag.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 800 g. fasole verde conservata
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 rosie
  • 3 catei de usturoi
  • patrunjel
  • piper
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Crochete coapte de bostan Crochete coapte de bostan

Bostanul eu il curat de coaja, il tai in bucati potrivite si ii il fierb in supa pana se inmoaie. Ceapa o prajesc in ulei pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
MANCARICA DE FASOLE