autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Fasole verde

Autor: rotariu luminita (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rotariu luminita (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Ingrediente
1 ceapa, morcovi, leg patrunjel verde,foi dafin, 3-4 catei usturoi, verde carne (pui, porc..),condimente

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Toci ceapa marunt,razi morcovul pe razatoare le calesti in putin ulei apoi adaugi bulion, carnea si le mai calesti un pic dupa care adaugi un pahar cu apa si lasi facul mic sa fiarba putin impreuna.Separat fierbi fasolea verde in apa cu sare o scurgi si o adaugi in cratita.Completezi cu apa si mai lasi sa fiarba toate impreuna.Adaugi foi de dafin,usturoiul tocat marunt potrivesti de sare si la urma de tot toci verdeata.Poti adauga si putin piper macinat
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Supă de fasole verde cu cârnați afumați

Supă de fasole verde cu cârnați afumați

Nu știu cum vă organizați voi cu gătitul, dar eu marțea rămân întotdeauna fără mâncare

14 voturi    5 comentarii
1h 45 min
Supe de carne
SALATA CU FASOLE VERDE SI PUI

SALATA CU FASOLE VERDE SI PUI

Se amesteca toate ingredientele. Sa aveti pofta!

42 voturi    1 comentariu
30 min
Salate cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Tochitura mocaneasca