Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 13 august 2008
Ingrediente
piept de porc,ulei, ceapa, rosii,faina, usutori, fasole verde, patrunjel si marar verde, piper,, supa de oase
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Bucatile de carne se inabusa impreuna cu ceapa si usturoiul in 50 ml de ulei cu 50 ml de supa de oase. Fasolea verde se inabusa in 100 ml de ulei cu 100 ml de supa de oase, se adauga faina dizolvata in 50 ml de apa rece, rosiile , piper, sare si cantitatea ramasa de supa de oase; se continua fierberea impreuna cu carnea.
La sfasitul fierberii se adauga jumatate din cantitatea de patrunjel si marar verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "fasole verde cu carne de porc" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Se taie cartofii pe lung in felii mai groase si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand cartofii
9 voturi
4 comentarii
20 min
Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace.
Se intorc
0 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate