autor:

maria mihalache

» » Mancaruri cu carne

Fasole verde cu carne de vitel

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 octombrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 octombrie 2013

Ingrediente
900 g fasole(eu am avut 2 conserve mici), circa 500 g carne de vitel, 2 cepe, 2 morcovi, 1 ardei gras rosu, 3-4 cartofi, 2-3 linguri(depinde de fiecare cat doreste sa fie de colorata)pasta de tomate, ierburi de provence, marar verde, ulei, sare

Dificultate: Medie Timp: 1h 50 min

4 voturi

Mod de preparare

Spalam carnea si o taiem bucati potrivite.O condimentam cu sare .Intr-o cratita incingem ulei si adaugam carnea. Lasam pana cand apa pe care o lasa carnea se evapora iar apoi aceasta o rumenim pe ambele parti .Avem grija sa amestecam din cand in cand ..Cand carnea este frumos rumenita o scoatem pe un prosop absorbant .Curatam ardeiul,ceapa si morcovul si le spalam .Ardeiul il taiem cubulete,ceapa o taiem marunt iar morcovul il dam prin razatoare.In uleiul in care am rumenit carnea adaugam legumele si le inabusim circa 4-5 min dupa care adaugam carnea,stingem cu o cana de apa si lasam sa fiarba la foc potrivit pana ce carnea este aproape fiarta.Condimentam dupa gust cu sare si ierburi de provence .Curatam cartofii,ii spalam ,ii taiem in sferturi si ii adaugam in cratita.lasand sa fiarba la foc potrivit circa 10 min. ,timp in care adaugam si fasolea pe care mai intai am trecut-o perintr-un jet de apa rece.La final adaugam marar verde taiat marunt si pasta de rosii si lasam sa mai dea in cateva clocote.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu carne de vitel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Placinta  cu carne - Ana

Placinta cu carne - Ana

Cartofii se curata, spala si se taie potrivit, taiem cepele julien si le calim putin, orezul se spala

22 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita cu galuscute

Tocanita cu galuscute

Puiul se spala si se curata bine apoi se transeaza in bucati cat mai mici. Se curata legumele si

8 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2013

    O bunatate...

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2013

    te astept la masa Valentina!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2013

    wow...ce bunatate avem aici...

Dificultate

Medie

Timp

1h 50 min

4 voturi

Ingrediente

  • 900 g fasole(eu am avut 2 conserve mici)
  • circa 500 g carne de vitel
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras rosu
  • 3-4 cartofi
  • 2-3 linguri(depinde de fiecare cat doreste sa fie de colorata)pasta de tomate
  • ierburi de provence
  • marar verde
  • ulei
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

25 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

24 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Sarmalute de manzat in foi de tei