Fasole verde cu carne de vitel

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
medie
Fasole verde cu carne de vitel

Ingrediente

  • 900 g fasole(eu am avut 2 conserve mici)
  • circa 500 g carne de vitel
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras rosu
  • 3-4 cartofi
  • 2-3 linguri(depinde de fiecare cat doreste sa fie de colorata)pasta de tomate
  • ierburi de provence
  • marar verde
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Spalam carnea si o taiem bucati potrivite.O condimentam cu sare .Intr-o cratita incingem ulei si adaugam carnea. Lasam pana cand apa pe care o lasa carnea se evapora iar apoi aceasta o rumenim pe ambele parti .Avem grija sa amestecam din cand in cand ..Cand carnea este frumos rumenita o scoatem pe un prosop absorbant .Curatam ardeiul,ceapa si morcovul si le spalam .Ardeiul il taiem cubulete,ceapa o taiem marunt iar morcovul il dam prin razatoare.In uleiul in care am rumenit carnea adaugam legumele si le inabusim circa 4-5 min dupa care adaugam carnea,stingem cu o cana de apa si lasam sa fiarba la foc potrivit pana ce carnea este aproape fiarta.Condimentam dupa gust cu sare si ierburi de provence .Curatam cartofii,ii spalam ,ii taiem in sferturi si ii adaugam in cratita.lasand sa fiarba la foc potrivit circa 10 min. ,timp in care adaugam si fasolea pe care mai intai am trecut-o perintr-un jet de apa rece.La final adaugam marar verde taiat marunt si pasta de rosii si lasam sa mai dea in cateva clocote.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise