autor:

Fara foto

» » Aperitive

Fasole verde cu maioneza

Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Ingrediente
1/2 kg Fasole, 4 catei Usturoi, 100 gr Maioneza, 1 buc Maggi Cub Concentrat cu gust de legume, 5 gr Piper, 5 gr Sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Fasolea verde se curata si se rupe in jumatati, se pune la fiert cu Maggi Cub de legume, cand este fiarta, se lasa la racit, se adauga usturoiul pisat, maioneza, sarea si piperul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu maioneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Salata de fasole verde cu usturoi, hrean si maioneza de post - Philips multicooker

Salata de fasole verde cu usturoi, hrean si maioneza de post - Philips multicooker

Fasolea se fierbe la aburi programand 30 de minute STEAM .Dupa racire se taie cubulete mici, se amesteca

3 voturi    1 comentariu
40 min
Salate reci
FASOLE VERDE CU SOS DE MAIONEZA

FASOLE VERDE CU SOS DE MAIONEZA

Fasolea se curata,se spala,se fierbe in apa rece sau in baie de aburi si se taie in cubulete potrivite.Se

42 voturi    10 comentarii
30 min
Retete de post

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg Fasole
  • 4 catei Usturoi
  • 100 gr Maioneza
  • 1 buc Maggi Cub Concentrat cu gust de legume
  • 5 gr Piper
  • 5 gr Sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Ciuperci sotate