autor:

mihaela cecilia

» » Mancaruri cu carne

Fasole verde cu morcovi baby si sos de carne

Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 februarie 2010

Ingrediente
400g fasole verde congeleta, 200g morcovi baby congelati, 200g carne tocata de vita, 1 ceapa, 3 catei de usturoi, 1 cutie rosii bucati in bulion, sare, ulei, piper macinat, 1 lingurita pasta de ardei dulce sau de boia de ardei dulce, patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Fasolea verde si morcovii baby se fierb in baie de aburi. Ceapa se toaca mai mare si se pune la calit in ulei incins alaturi de carnea tocata. Se lasa pe foc sa fiarba cam 15 minute dupa care se adauga rosiile in bulion, pasta de ardei sau boiaua , sare, piper si se lasa sa fiarba la foc mic cam 30 minute, amestecand compozitia sa nu se prinda. Cu 5 minute inainte de a stinge focul se adauga usturoiul taiat marunt, iar cand este gata se adauga patrunjelul , fasolea verde si morcovii baby.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu morcovi baby si sos de carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Papricaş cu găluşte de făină

Papricaş cu găluşte de făină

Carnea de porc o tăiem bucăţele potrivite şi o punem la rumenit în ulei de floarea soarelui,

7 voturi    6 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Lasagne alla bolognese

Lasagne alla bolognese

Intr-o tigaie incapatoare (mai mare) punem uleiul, iar dupa ce s-a incalzit adaugam legumele taiate

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

    Rapid si bun.

Dificultate

Medie

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 400g fasole verde congeleta
  • 200g morcovi baby congelati
  • 200g carne tocata de vita
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 1 cutie rosii bucati in bulion
  • sare
  • ulei
  • piper macinat
  • 1 lingurita pasta de ardei dulce sau de boia de ardei dulce
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela cecilia
SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se marineaza 15 minute in 2 linguri de ulei de masline si

11 voturi    8 comentarii
30 min
Salate cu carne
Ardei copti pane

Ardei copti pane

Ardeii se coc, se curata de pielita si se aseaza pe un platou pe care s-au asezat in prealabil servetele

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt dupa care se caleste in putin ulei; morcovii se curata,

5 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Rapid si bun.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Mancare din muschi de manzat