1. Pentru sos, se incalzesc cele 2 uleiuri intr-o tigaie, se adauga ardeiul iute, usturoiul si ghimbirul si se prajesc la flacara puternica pana devin uosr maronii, dar sa nu se arda.Se adauga mierea, sosul de soia si otetul si se lasa sa fiarba 2-3 minute.
2. Se amesteca sosul cu legumele si se lasa sa stea 1-2 ore.Se serveste la temperatura camerei.
:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii