Fasole verde si telina cu sos dulce-acrisor

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Fasole verde si telina cu sos dulce-acrisor

Ingrediente

  • • 250 gr telina, taiata betisoare si fiarta 10-15 minute
  • • 300 gr fasole verde, fiarta 10-15 minute
  • Pentru sos
  • • 1 lingura ulei de nuca
  • • 1 lingurita ulei de masline
  • • 1 ardei iute, curata de seminye si tocat marunt
  • • 4 catei de usuroi, tocati mare
  • • 1 lingura ghimbir macinat
  • • 2 linguri miere
  • • 2 linguri sos de soia
  • • 5 linguri otet balsamic

Mod de preparare

1. Pentru sos, se incalzesc cele 2 uleiuri intr-o tigaie, se adauga ardeiul iute, usturoiul si ghimbirul si se prajesc la flacara puternica pana devin uosr maronii, dar sa nu se arda.Se adauga mierea, sosul de soia si otetul si se lasa sa fiarba 2-3 minute.

2. Se amesteca sosul cu legumele si se lasa sa stea 1-2 ore.Se serveste la temperatura camerei.

:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana
Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava
Ciulama de pui cu ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Reteta de ciulama de pui cu ciuperci. Cum se prepara reteta de ciulama de pui cu ciuperci.

Ciulama de pui cu ciuperci