Fast and Black

Prima data, topim ciocolata pe bain-marie.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Fast and Black

Ingrediente

  • 200 g ciocolata
  • 4 oua
  • 1 plic praf de copt

Mod de preparare

Prima data, topim ciocolata pe bain-marie.

Batem ouale pe viteza maxima a mixerului, timp de 7 minute, astfel incat ouale sa creasca in volum, apoi adaugam si praful de copt.

Dupa ce s-a racit putin ciocolata topita, o adaugam treptat, peste oua si mai mixam aproximativ 2 minute.

Pregatim o tava cu hartie de copt (asa evitam sa ni se lipeasca continutul de tava), dupa care turnam continutul compozitiei in tava si dam tava la cuptorul incins, pentru 30 de minute.

Putem taia prajitura dupa ce se raceste.

Obs.:

Eu am folosit o tava ingusta pentru chec.

Prajitura se poate orna cu o glazura de ciocolata sau un toping preferat.

Se poate consuma sub forma de chec, cum am facut si eu...

Pofta Buna!!!!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete
Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.

Dulceata de zmeura