Prima data, topim ciocolata pe bain-marie.
Prima data, topim ciocolata pe bain-marie.
Batem ouale pe viteza maxima a mixerului, timp de 7 minute, astfel incat ouale sa creasca in volum, apoi adaugam si praful de copt.
Dupa ce s-a racit putin ciocolata topita, o adaugam treptat, peste oua si mai mixam aproximativ 2 minute.
Pregatim o tava cu hartie de copt (asa evitam sa ni se lipeasca continutul de tava), dupa care turnam continutul compozitiei in tava si dam tava la cuptorul incins, pentru 30 de minute.
Putem taia prajitura dupa ce se raceste.
Obs.:
Eu am folosit o tava ingusta pentru chec.
Prajitura se poate orna cu o glazura de ciocolata sau un toping preferat.
Se poate consuma sub forma de chec, cum am facut si eu...
Pofta Buna!!!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii