Fast and Black

Prima data, topim ciocolata pe bain-marie.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Fast and Black

Ingrediente

  • 200 g ciocolata
  • 4 oua
  • 1 plic praf de copt

Mod de preparare

Prima data, topim ciocolata pe bain-marie.

Batem ouale pe viteza maxima a mixerului, timp de 7 minute, astfel incat ouale sa creasca in volum, apoi adaugam si praful de copt.

Dupa ce s-a racit putin ciocolata topita, o adaugam treptat, peste oua si mai mixam aproximativ 2 minute.

Pregatim o tava cu hartie de copt (asa evitam sa ni se lipeasca continutul de tava), dupa care turnam continutul compozitiei in tava si dam tava la cuptorul incins, pentru 30 de minute.

Putem taia prajitura dupa ce se raceste.

Obs.:

Eu am folosit o tava ingusta pentru chec.

Prajitura se poate orna cu o glazura de ciocolata sau un toping preferat.

Se poate consuma sub forma de chec, cum am facut si eu...

Pofta Buna!!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort copii

Tort copii

Tort copii
Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni
Gogosi cu ciocolata
Dulciuri diverse

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor