Carnea se condimenteazã cu sare groasã, piper,praf de usturoi, si se lasã la rece câteva ore.
Se pune intr-o oalã de lut cu capac, carnea, cârnati tãiati felii grosute (am renuntat la sângerte, nu mâncãm cu sânge...).
Se lasã la prãjit fãrã a mai adãuga ulei.
Când s-a prãjit,se aruncã din uleiul lãsat de carne...se pãstrazã foarte putin.
Se adaugã favas(am folosit congelate), boia, amestecã bine si toarnã 1 pahar mare de apã, chiar 2 dacã este nevoie...
Se pune capac si se lasã sã scadã, la sfârsit se pune usturoi verde tocat (eu nu am avut:((nici nu gãsesc in comert usturoi verde:((am pus coriandru tocat, aici se numeste "coentros".
Se serveste cu salatã verde de obicei, eu am fãcut salatã cu rosii cherry....
Sunt persoane care aici pun si rosii, ceapã, usturoi tocat, vin, la preparare...fiecare dupã plac.Sper sã vã placã.
Poftã bunã!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii