Se freaca cu usturoi de fundul tavii si se asaza pe fundul acesteia feliile de slanina si ceapa. Fazanul se inveleste cu felii de slanina, se asaza la tava si se introduce la cuptor. Cand incep sa se rumeneasca se toarna 200 ml de zeaza de carne si 100 ml de vin alb. Se acopera si se lasa sa fiarba inabusit, pana ce carnea e frageda, dupa care se sareaza.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii