1. Se da curcanul prin faina, scuturând faina În exces. Într-o tigaie mare de teflon, se Încalzeste 1 lingura de ulei de masline la foc mediu. Se adauga jumatate din curcan si se prajeste 1 minut pe fiecare parte, sau pâna se rumeneste si este facut. Se scoate curcanul pe o farfurie. Se repeta cu restul de 1 lingura de ulei si restul de curcan.
2. În tigaie se adauga dovleacul, se presara cu zahar si se prajeste 3 minute sau pâna se rumeneste usor. Se adauga otetul si se mai fierbe 1 minut.
3. Se adauga 1 1/4 cani cu apa, sarea si salvia; se pun la fiert. Când fierb, se face focul mic si se adauga merele; se acopera si se fierb 2 minute sau pâna când dovleacul si merele sunt fierte.
4. Se adauga amestecul de amidon de porumb si se fierbe 1 minut sau pâna se ingroasa putin. Se pune curcanul Înapoi În tigaie si se fierbe la foc mic 1 minut sau pâna se incalzeste.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii