1. Se da curcanul prin faina, scuturând faina În exces. Într-o tigaie mare de teflon, se Încalzeste 1 lingura de ulei de masline la foc mediu. Se adauga jumatate din curcan si se prajeste 1 minut pe fiecare parte, sau pâna se rumeneste si este facut. Se scoate curcanul pe o farfurie. Se repeta cu restul de 1 lingura de ulei si restul de curcan.
2. În tigaie se adauga dovleacul, se presara cu zahar si se prajeste 3 minute sau pâna se rumeneste usor. Se adauga otetul si se mai fierbe 1 minut.
3. Se adauga 1 1/4 cani cu apa, sarea si salvia; se pun la fiert. Când fierb, se face focul mic si se adauga merele; se acopera si se fierb 2 minute sau pâna când dovleacul si merele sunt fierte.
4. Se adauga amestecul de amidon de porumb si se fierbe 1 minut sau pâna se ingroasa putin. Se pune curcanul Înapoi În tigaie si se fierbe la foc mic 1 minut sau pâna se incalzeste.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii