autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

Felii de porc rumenite in sos dulce

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 august 2010

Ingrediente
600 g pulpa porc, 1 lingurita zahar, 1 caciulie usturoi, 70 ml vin alb, 2-3 linguri untura, 1 lingura sos de soia, sare, piper, boia

Dificultate: Redusa Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

Se fierbe carnea in apa cu sare pina cand este aproape fiarta.
Dupa ce a fiert o scoatem din apa , o lasam sa se raceasca putin si apoi o feliem.
Usturoiul curatit il taiem feliute subtiri.
Punem untura intr-o tigaie pina se topeste, adaugam usturoiul si il lasam 1 minut sa-si dezvolte araoma. Adaugam carnea asezonata si vinul, invartim apoi adaugam zaharul si sosul de soia.
Se serveste imediat cu ce garnitura preferati.
Pofta mare !
PS. Reteta o am din cartile lui Mircea Georgescu pe care le-am castigat...
Daca ti-a placut reteta noastra "Felii de porc rumenite in sos dulce" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Aripi de pui si conopida pane

Aripi de pui si conopida pane

Ingredientele sunt in functie de cate portii doriti. eu am folosit 8 aripioare de pui , o conopida

21 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita de gaina de casa cu pilaf de orez

Tocanita de gaina de casa cu pilaf de orez

Gaina se spala bine si se transeaza in bucati mai mici.Ceapa se curata si se soteaza in putin ulei. Adaugam

4 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 august 2010

    Arata minunat!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 august 2010

    Super !

  • mia

    mia (Chef de cuisine) , 06 august 2010

    O bunatate.......si fara cuvinte*****

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 05 august 2010

      Sidy, eu nu ma mai plang...nu are rost, doar salivez...*****

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 05 august 2010

      Chiar asa,ne ispitesti cu asa bunatati?

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 05 august 2010

      Sidy, vii cu nenorociri din astea acum cand Vero imi da doar rosii si iaurt? Am udat tastatura.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 05 august 2010

      Foarte bun!!! felicitãri pt. premiu :) Spor la gãtit si asteptãm sã impãrtãsesti cu noi retetele!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • 600 g pulpa porc
  • 1 lingurita zahar
  • 1 caciulie usturoi
  • 70 ml vin alb
  • 2-3 linguri untura
  • 1 lingura sos de soia
  • sare
  • piper
  • boia

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Arata minunat!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grij? s? lu?m spuma ce se formeaz? în momentul fierberii. L?s?m

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
CHIFTELE CLASICE