autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

Felii de porc rumenite in sos dulce

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 august 2010

Ingrediente
600 g pulpa porc, 1 lingurita zahar, 1 caciulie usturoi, 70 ml vin alb, 2-3 linguri untura, 1 lingura sos de soia, sare, piper, boia

Dificultate: Redusa Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

Se fierbe carnea in apa cu sare pina cand este aproape fiarta.
Dupa ce a fiert o scoatem din apa , o lasam sa se raceasca putin si apoi o feliem.
Usturoiul curatit il taiem feliute subtiri.
Punem untura intr-o tigaie pina se topeste, adaugam usturoiul si il lasam 1 minut sa-si dezvolte araoma. Adaugam carnea asezonata si vinul, invartim apoi adaugam zaharul si sosul de soia.
Se serveste imediat cu ce garnitura preferati.
Pofta mare !
PS. Reteta o am din cartile lui Mircea Georgescu pe care le-am castigat...
Daca ti-a placut reteta noastra "Felii de porc rumenite in sos dulce" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Inima in sos vanatoresc si cartofi piure

Inima in sos vanatoresc si cartofi piure

Taiati inimile in doua si spalati bine toate cheagurile de sange. Indepartati cu un cutit bine ascutit

19 voturi    5 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu Mozzarella

Piept de pui cu Mozzarella

Taiem din piept 2 bucati (ca pentru snitel), le condimentam cu sare si piper, le prajim in tigaie,

7 voturi    6 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 august 2010

    Arata minunat!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 august 2010

    Super !

  • mia

    mia (Chef de cuisine) , 06 august 2010

    O bunatate.......si fara cuvinte*****

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 05 august 2010

      Sidy, eu nu ma mai plang...nu are rost, doar salivez...*****

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 05 august 2010

      Chiar asa,ne ispitesti cu asa bunatati?

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 05 august 2010

      Sidy, vii cu nenorociri din astea acum cand Vero imi da doar rosii si iaurt? Am udat tastatura.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 05 august 2010

      Foarte bun!!! felicitãri pt. premiu :) Spor la gãtit si asteptãm sã impãrtãsesti cu noi retetele!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • 600 g pulpa porc
  • 1 lingurita zahar
  • 1 caciulie usturoi
  • 70 ml vin alb
  • 2-3 linguri untura
  • 1 lingura sos de soia
  • sare
  • piper
  • boia

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

68 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

227 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

25 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Arata minunat!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

4 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Fasole lata cu manzat