autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

Felii de porc rumenite in sos dulce

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 august 2010

Ingrediente
600 g pulpa porc, 1 lingurita zahar, 1 caciulie usturoi, 70 ml vin alb, 2-3 linguri untura, 1 lingura sos de soia, sare, piper, boia

Dificultate: Redusa Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

Se fierbe carnea in apa cu sare pina cand este aproape fiarta.
Dupa ce a fiert o scoatem din apa , o lasam sa se raceasca putin si apoi o feliem.
Usturoiul curatit il taiem feliute subtiri.
Punem untura intr-o tigaie pina se topeste, adaugam usturoiul si il lasam 1 minut sa-si dezvolte araoma. Adaugam carnea asezonata si vinul, invartim apoi adaugam zaharul si sosul de soia.
Se serveste imediat cu ce garnitura preferati.
Pofta mare !
PS. Reteta o am din cartile lui Mircea Georgescu pe care le-am castigat...
Daca ti-a placut reteta noastra "Felii de porc rumenite in sos dulce" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Varza acra cu afumatura si masline negre

Varza acra cu afumatura si masline negre

Se taie varza fideluta, se stoarce bine de zeama si se pune intr-o cratita. Se pune cimbru, ulei,

4 voturi    0 comentarii
2h 20 min
Mancaruri cu carne
Ostropel de pui cu cartofi noi

Ostropel de pui cu cartofi noi

Pulpele de pui se taie in doua, se condimenteaza cu putina sare si piper si se lasa cam 15 minute. Cartofii

31 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 august 2010

    Arata minunat!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 august 2010

    Super !

  • mia

    mia (Chef de cuisine) , 06 august 2010

    O bunatate.......si fara cuvinte*****

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 05 august 2010

      Sidy, eu nu ma mai plang...nu are rost, doar salivez...*****

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 05 august 2010

      Chiar asa,ne ispitesti cu asa bunatati?

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 05 august 2010

      Sidy, vii cu nenorociri din astea acum cand Vero imi da doar rosii si iaurt? Am udat tastatura.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 05 august 2010

      Foarte bun!!! felicitãri pt. premiu :) Spor la gãtit si asteptãm sã impãrtãsesti cu noi retetele!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • 600 g pulpa porc
  • 1 lingurita zahar
  • 1 caciulie usturoi
  • 70 ml vin alb
  • 2-3 linguri untura
  • 1 lingura sos de soia
  • sare
  • piper
  • boia

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Arata minunat!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ciuperci umplute