Felii de vinata umplute cu carne in sos de thina

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2vinete lungi
  • ulei ptr prajit vinetele
  • ptr umplutura
  • 2-3 linguri de ulei
  • 1ceapa taiata marunt
  • 1/2 kg de carne macinata combinata(de vita cu curcan sau pasare)
  • 3-4 usturoi pisati
  • 4-5 linguri frunze de patrunjel tocat marunt
  • 2 oua batute
  • sare piper la gust
  • 1-2 linguri de pesmet
  • ptr sos
  • 1pahar de thina prelucrat dupa indicatile de pe ambalaj si condimentat.

Mod de preparare

Intii pregatim umplutura

Prajim putin ceapa dupa care amestecam intr-un bol ceapa cu carnea,usturoi,sare, piper ouale batute si pesmet.Amestecam totul bine si lasam 30 de minute la frigider.

Vinetele ramin cu coaja si se taie de-a lungul in felii de 1/2 de cm.Se prajesc feliile de vinata in ulei pina devin aurii si le scoatem pe hirtie absorbanta si presaram putina sare pe ele ptr gust.(cine nu le vrea prajite le poate unge cu putin ulei si de fript pe gratar pina sint moi si aurii.

Carnea se scoate din frigider si se fac forme ca de mici care se prajesc in ulei cald.Se scot pe hirtie absorbanta .Se ruleaza fiecare mic intr-o felie de vinata ,se aseaza pe un platou una linga alta si se toarna thina pe deasupra.Este foarte gustos si aspectos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...

Gutui coapte cu sirop de vin rosu
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise