Intii pregatim umplutura
Prajim putin ceapa dupa care amestecam intr-un bol ceapa cu carnea,usturoi,sare, piper ouale batute si pesmet.Amestecam totul bine si lasam 30 de minute la frigider.
Vinetele ramin cu coaja si se taie de-a lungul in felii de 1/2 de cm.Se prajesc feliile de vinata in ulei pina devin aurii si le scoatem pe hirtie absorbanta si presaram putina sare pe ele ptr gust.(cine nu le vrea prajite le poate unge cu putin ulei si de fript pe gratar pina sint moi si aurii.
Carnea se scoate din frigider si se fac forme ca de mici care se prajesc in ulei cald.Se scot pe hirtie absorbanta .Se ruleaza fiecare mic intr-o felie de vinata ,se aseaza pe un platou una linga alta si se toarna thina pe deasupra.Este foarte gustos si aspectos.
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii