Intii pregatim umplutura
Prajim putin ceapa dupa care amestecam intr-un bol ceapa cu carnea,usturoi,sare, piper ouale batute si pesmet.Amestecam totul bine si lasam 30 de minute la frigider.
Vinetele ramin cu coaja si se taie de-a lungul in felii de 1/2 de cm.Se prajesc feliile de vinata in ulei pina devin aurii si le scoatem pe hirtie absorbanta si presaram putina sare pe ele ptr gust.(cine nu le vrea prajite le poate unge cu putin ulei si de fript pe gratar pina sint moi si aurii.
Carnea se scoate din frigider si se fac forme ca de mici care se prajesc in ulei cald.Se scot pe hirtie absorbanta .Se ruleaza fiecare mic intr-o felie de vinata ,se aseaza pe un platou una linga alta si se toarna thina pe deasupra.Este foarte gustos si aspectos.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii