autor:

frunza janet

» » Paste si pizza

Fettuccine cu somon afumat

Autor: frunza janet (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: frunza janet (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 noiembrie 2013

Ingrediente
Ingrediente pentru 3 portii:, -300 g paste fettuccine, -300 g smantana, -200 g somon afumat, -2 linguri de ulei de masline, -2 linguri de coniac sau whiski

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Intr-o tigaie punem uleiul,cand s-a incins, adaugam somonul taiat julienne si calim pentru 2 minute.Turnam apoi alcoolul si flambam (cu grija,sa nu dam foc bucatariei!). Cand flacara s-a stins,adaugam smantana,fierbem un minut si adaugam pastele,fierte in prealabil dupa instructiunile de pe ambalaj. Oprim focul si amestecam usor ca toate pastele sa treaca prin sos.Servim imediat! Absolut delicioase!
Daca ti-a placut reteta noastra "Fettuccine cu somon afumat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Canelloni cu ciuperci

Canelloni cu ciuperci

Curatam morcovul si ceapa si le dam pe razatoarea mica. 400 gr ciuperci le tocam cu robotul

1 vot    1 comentariu
30 min
Paste si pizza
Fettuccine cu piept de pui si crema la cuptor

Fettuccine cu piept de pui si crema la cuptor

Trebuie sa recunostem ca este o mancare foarte gustoasa si satioasa, dar ce-i drept contine multe

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • frunza janet

    frunza janet (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2014

    Sigur ca da,Alina,fara nici o problema!

  • Alina_Chiticaru

    Alina_Chiticaru (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2014

    Arata super si cred ca e delicioasa dar ma tem de partea cu flambarea...se poate omite?

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 3 portii:
  • -300 g paste fettuccine
  • -300 g smantana
  • -200 g somon afumat
  • -2 linguri de ulei de masline
  • -2 linguri de coniac sau whiski

Raporteaza reteta

Retete
de frunza janet
Inghetata coapta

Inghetata coapta

Se face un pandispan (sau folositi biscuiti rotunzi), apoi il decupam cercuri. Pe acest biscuite

11 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Inghetate
Prajitura cu mac, nuci caramelizate si portocale

Prajitura cu mac, nuci caramelizate si portocale

Intr-un bol punem faina, macul, praful de copt si un praf de sare. In alt vas punem la topit margarina,

10 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Pulpe false de pui

Pulpe false de pui

Mai intai am facut aluatul: am pus apa,uleiul si praful de sare si apoi faina,l-am framantat bine

14 voturi    5 comentarii
45 min
Aperitive

frunza janet (Chef de cuisine)

Sigur ca da,Alina,fara nici o problema!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Taitei de casa