autor:

frunza janet

» » Paste si pizza

Fettuccine cu somon afumat

Autor: frunza janet (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: frunza janet (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 noiembrie 2013

Ingrediente
Ingrediente pentru 3 portii:, -300 g paste fettuccine, -300 g smantana, -200 g somon afumat, -2 linguri de ulei de masline, -2 linguri de coniac sau whiski

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Intr-o tigaie punem uleiul,cand s-a incins, adaugam somonul taiat julienne si calim pentru 2 minute.Turnam apoi alcoolul si flambam (cu grija,sa nu dam foc bucatariei!). Cand flacara s-a stins,adaugam smantana,fierbem un minut si adaugam pastele,fierte in prealabil dupa instructiunile de pe ambalaj. Oprim focul si amestecam usor ca toate pastele sa treaca prin sos.Servim imediat! Absolut delicioase!
Daca ti-a placut reteta noastra "Fettuccine cu somon afumat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Tarta cu chorizo si ardei gras

Tarta cu chorizo si ardei gras

Intindeti coca pe o tava intinsa cu o hartie de copt. Daca aveti baking sheet din aluminiu o puteti

1 vot    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Paste

Paste

Pastele le-am pus la fiert in apa clocotita cu sare. Le-am lasat cat sa se inmoaie putin si apoi

0 voturi    4 comentarii
2h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • frunza janet

    frunza janet (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2014

    Sigur ca da,Alina,fara nici o problema!

  • Alina_Chiticaru

    Alina_Chiticaru (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2014

    Arata super si cred ca e delicioasa dar ma tem de partea cu flambarea...se poate omite?

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 3 portii:
  • -300 g paste fettuccine
  • -300 g smantana
  • -200 g somon afumat
  • -2 linguri de ulei de masline
  • -2 linguri de coniac sau whiski

Raporteaza reteta

Retete
de frunza janet
Inghetata coapta

Inghetata coapta

Se face un pandispan (sau folositi biscuiti rotunzi), apoi il decupam cercuri. Pe acest biscuite

11 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Inghetate
Prajitura cu mac, nuci caramelizate si portocale

Prajitura cu mac, nuci caramelizate si portocale

Intr-un bol punem faina, macul, praful de copt si un praf de sare. In alt vas punem la topit margarina,

10 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Pulpe false de pui

Pulpe false de pui

Mai intai am facut aluatul: am pus apa,uleiul si praful de sare si apoi faina,l-am framantat bine

14 voturi    5 comentarii
45 min
Aperitive

frunza janet (Chef de cuisine)

Sigur ca da,Alina,fara nici o problema!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Spaghetti aglio olio, peperoncino e mozzarella