Se aseaza ficatul in cratita cu untul,se adauga felii de rosii,vin,piper,1/2 foaie de dafin(facultativ),se acopera si se da la cutor sa se coaca infundat.Sarea se adauga la sfarsit,cand este gata ficatul(daca punem sarea mai devreme sau la inceput ficatul se intareste).
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii