autor:

Otilia-Iulia Uilacan

» » Fripturi

Ficat de gasca cu sos de vin

Autor: Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 martie 2009

Ingrediente
1kg.ficat,2-3 linguri unt, rosii,un pahar de vin,

Dificultate: Medie Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Se aseaza ficatul in cratita cu untul,se adauga felii de rosii,vin,piper,1/2 foaie de dafin(facultativ),se acopera si se da la cutor sa se coaca infundat.Sarea se adauga la sfarsit,cand este gata ficatul(daca punem sarea mai devreme sau la inceput ficatul se intareste).
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de gasca cu sos de vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pachete de carne cu mozzarella

Pachete de carne cu mozzarella

Carnea se bate bine, se aseaza pe un fund de lemn,se sareaza pipereaza,deasupra se pun felii de mozzarella,se

0 voturi    7 comentarii
15 min
Fripturi
Arosto con le patate (Cotlet de porc cu cartofi)

Arosto con le patate (Cotlet de porc cu cartofi)

Cotletul de porc se spala, se usuca cu un servet, se sareaza, se pipereaza, se pune catelul de usturoi

14 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 1kg.ficat,2-3 linguri unt, rosii,un pahar de vin,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Cotlet haiducesc cu ierburi provensale