autor:

Lia Maria

» » Fripturi

Ficat de pasare cu varza dulce

Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iulie 2010

Ingrediente
500g ficat de pasare, 200ml lapte, 100ml ulei, 1 varza 0,8 kg, 1 lingura sare mare, 200g bullion, 3 fire cimbru proaspat, piper, 1 ardei iute pt decor

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Ficatul il punem in lapte rece si-l lasam sa stea cam ½ h.
Intre timp taiem varza fideluta, presaram sarea mare peste ea, o amestecam si o dam deoparte.
Scoatem ficatul intr-o strecuratoare. Punem intr-o tigaie 50 ml ulei la incins si prajim bucatile de ficat, la foc mediu, pe ambele parti. Le scoatem pe servet absorbant.
Stoarcem varza de apa lasata, incingem uleiul ramas intr-o tigaie cu pereti mai inalti (sau oala) si punem varza la calit. Amestecam des, sa nu se arda. Dupa 15’ adaugam bulionul, piper si cimbru si lasam sa fiarba pana scade zeama, inca 10-15’.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de pasare cu varza dulce" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de curcan la cuptor cu arpagic

Pulpe de curcan la cuptor cu arpagic

Carnea de curcan se spala si se pune la fiert in apa rece cu putina sare.Dupa ce se ia spuma se adauga

8 voturi    6 comentarii
2h 40 min
Fripturi
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov). Se

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010

    O bunatate. Prezentare frumoasa la mancare gustoasa.

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010

    Fraged si aromat!!!frumoasã prezentare*****

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010

    O bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 500g ficat de pasare
  • 200ml lapte
  • 100ml ulei
  • 1 varza 0,8 kg
  • 1 lingura sare mare
  • 200g bullion
  • 3 fire cimbru proaspat
  • piper
  • 1 ardei iute pt decor

Raporteaza reteta

Retete
de Lia Maria
Cartofi cu costita la cuptor

Cartofi cu costita la cuptor

Cartofii se spala si se pun la fiert, in apa cu sare, intregi. Se fierb si ouale si se taie rondele.

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu slaninuta

Paste cu slaninuta

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Cand sunt fierte se dau sub un jet de apa rece, se strecoara

4 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza
Gem de Caise Delicios

Gem de Caise Delicios

Caisele spalate si fara samburi, se dau prin masina de carne si se pun intr-o cratita mare. Separat

10 voturi    7 comentarii
3h
Conserve si muraturi

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

O bunatate. Prezentare frumoasa la mancare gustoasa.

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de porc in sos de bere