autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

ficat de porc meuniere

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2008

Ingrediente
800g ficat de porc, 50 g faina, 50 ml ulei, 2 lamai, 30 g capere, 50 ml ulei de masline, 1/2 legatura de patrunjel, piper si sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Ficatul de porc se spala si se portioneaza, o lamaie se feliaza si se taie apoi cubulete, cealalta se spala si se taie rondele subtiri, verdeata se toaca marunt.
Intr-un vas se amesteca verdeata cu lamaia, se adauga piperul, sarea, caperele si 200 ml de apa.Se amesteca pana se dizolva sarea si se adauga uleiul, si se da intr-un clocot.
Bucatile de ficat se trec prin faina si se prajesc in ulei si apoi se sareaza.
Preparatul se serveste pe farfurie, cu sos meuniere si cu rondele de lamaie.Cartofii natur pot fi buni insotitori, dupa preferinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "ficat de porc meuniere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulada umpluta de porc cu garnitura de orez

Rulada umpluta de porc cu garnitura de orez

Se taie muschiul ca pentru rulada si I se da forma unui dreptunghi indepartandu-se de pe margini

2 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Pui umplut la cuptor

Pui umplut la cuptor

Puiul il spalam bine si il golim de organe.Din ficatei si ciuperci care se taie bucatele mai mici

30 voturi    8 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 800g ficat de porc
  • 50 g faina
  • 50 ml ulei
  • 2 lamai
  • 30 g capere
  • 50 ml ulei de masline
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • piper si sare

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Piftele cu cascaval la cuptor.