autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

ficat de porc meuniere

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2008

Ingrediente
800g ficat de porc, 50 g faina, 50 ml ulei, 2 lamai, 30 g capere, 50 ml ulei de masline, 1/2 legatura de patrunjel, piper si sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Ficatul de porc se spala si se portioneaza, o lamaie se feliaza si se taie apoi cubulete, cealalta se spala si se taie rondele subtiri, verdeata se toaca marunt.
Intr-un vas se amesteca verdeata cu lamaia, se adauga piperul, sarea, caperele si 200 ml de apa.Se amesteca pana se dizolva sarea si se adauga uleiul, si se da intr-un clocot.
Bucatile de ficat se trec prin faina si se prajesc in ulei si apoi se sareaza.
Preparatul se serveste pe farfurie, cu sos meuniere si cu rondele de lamaie.Cartofii natur pot fi buni insotitori, dupa preferinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "ficat de porc meuniere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de Pui cu Mustar la Cuptor

Pulpe de Pui cu Mustar la Cuptor

Pasul 1: Zdrobim usturoiul intr-un bol in care vom pregati marinata pentru pui. Peste usturoi punem

1 vot    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita

Sarmalute in foi de vita

Carnea tocata se amesteca cu ceapa, orezul, mararul, sarea si piperul. Frunzele de vita se spala

13 voturi    15 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 800g ficat de porc
  • 50 g faina
  • 50 ml ulei
  • 2 lamai
  • 30 g capere
  • 50 ml ulei de masline
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • piper si sare

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Spaghete cu pipote de pui