autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

ficat de porc meuniere

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2008

Ingrediente
800g ficat de porc, 50 g faina, 50 ml ulei, 2 lamai, 30 g capere, 50 ml ulei de masline, 1/2 legatura de patrunjel, piper si sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Ficatul de porc se spala si se portioneaza, o lamaie se feliaza si se taie apoi cubulete, cealalta se spala si se taie rondele subtiri, verdeata se toaca marunt.
Intr-un vas se amesteca verdeata cu lamaia, se adauga piperul, sarea, caperele si 200 ml de apa.Se amesteca pana se dizolva sarea si se adauga uleiul, si se da intr-un clocot.
Bucatile de ficat se trec prin faina si se prajesc in ulei si apoi se sareaza.
Preparatul se serveste pe farfurie, cu sos meuniere si cu rondele de lamaie.Cartofii natur pot fi buni insotitori, dupa preferinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "ficat de porc meuniere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu rosii si lamaie la punga

Pulpe de pui cu rosii si lamaie la punga

Pulpele de pui le spalam bine, indepartam tot puful de pe ele, apoi le taiem in doua daca sunt mai

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Curry rosu de pui

Curry rosu de pui

Pune uleiul intr-o tigaie mare incalzita in prealabil si lasa-l sa se incalzeasca. Adauga usturoiul

2 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 800g ficat de porc
  • 50 g faina
  • 50 ml ulei
  • 2 lamai
  • 30 g capere
  • 50 ml ulei de masline
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • piper si sare

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Maglubeh cu carne de vita-specific tarilor arabe