autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

ficat de porc meuniere

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2008

Ingrediente
800g ficat de porc, 50 g faina, 50 ml ulei, 2 lamai, 30 g capere, 50 ml ulei de masline, 1/2 legatura de patrunjel, piper si sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Ficatul de porc se spala si se portioneaza, o lamaie se feliaza si se taie apoi cubulete, cealalta se spala si se taie rondele subtiri, verdeata se toaca marunt.
Intr-un vas se amesteca verdeata cu lamaia, se adauga piperul, sarea, caperele si 200 ml de apa.Se amesteca pana se dizolva sarea si se adauga uleiul, si se da intr-un clocot.
Bucatile de ficat se trec prin faina si se prajesc in ulei si apoi se sareaza.
Preparatul se serveste pe farfurie, cu sos meuniere si cu rondele de lamaie.Cartofii natur pot fi buni insotitori, dupa preferinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "ficat de porc meuniere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftele cu sos de ciuperci(Almondegas com cogumelos)

Chiftele cu sos de ciuperci(Almondegas com cogumelos)

Ciupercile se spala,se usuca si se taie felii.Amesteca carnea cu oul batut,pesmet,mustar,sucul de

13 voturi    11 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Limba cu cartofi natur si sos de marar

Limba cu cartofi natur si sos de marar

Se tine carnea in apa rece 10-15 minute, apoi se spala. Se pune la fiert in 4 litri de apa rece cu

7 voturi    3 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 800g ficat de porc
  • 50 g faina
  • 50 ml ulei
  • 2 lamai
  • 30 g capere
  • 50 ml ulei de masline
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • piper si sare

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Mancare de limba cu masline