autor:

Anonim

» » Fripturi

Ficat de porc papricat

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
ficat de porc, sare, ulei, supa de oase, boia de ardei dulce, patrunjel verde, cartofi, vin alb, ceapa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Bucatile de ficat se inabusa in 100 ml de ulei si 100 ml de apa. Ceapa se inabusa in 50 ml de ulei si 50 ml de apa, se adauga boia de ardei dulce, supa de oase, sare si se fierbe 10-15 min. Sosul obtinut se adauga peste bucatile de ficat si se mai fierb 10 minute. Spre sfarsitul fierberii se adauga vinul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc papricat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura din piept de curcan

Friptura din piept de curcan

Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat

0 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
File de vitel cu garnitura de legume.

File de vitel cu garnitura de legume.

Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider

9 voturi    6 comentarii
35 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • ficat de porc
  • sare
  • ulei
  • supa de oase
  • boia de ardei dulce
  • patrunjel verde
  • cartofi
  • vin alb
  • ceapa

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Arosto con le patate (Cotlet de porc cu cartofi)