Se pune ulei in tigaie, se taie ceapa marunt si se caleste.
Peste ceapa calita se pune ficatul taiat in bucati impreuna cu 8-10 catei de usturoi taiati marunt,apoi adaugam putina apa si lasam sa fiarba ficatul 30min.Daca scade apa mai adaugati pana este fiert ficatul.
Dupa ce ficatul este fiert, se pune smantana si putina apa.Se mai adauga usturoi pisat daca este nevoie. Daca este prea subtire, sosul il ingrosam cu putina apa amestecata cu 1 lingura de faina, apoi condimentam cu piper si sare dupa gust.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii