autor:

Fara foto

» » Fripturi

Ficat de vita cu mere

Autor: tiberiu alexandru m (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 11 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: tiberiu alexandru m (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 11 aprilie 2009

Ingrediente
ficat de vita 1 kg, ceapa, mere, patrunjel verde, ardei iuti, masline, bulion

Dificultate: Ridicata Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

Ficatul se transeaza in feli de 1 cm grosime se pune sare si piper dupa gust se prajeste in sange, in uleiul ramas se caleste ceapa taiata julien intr-o craticioara, se topeste unt in care se prajesc pe ambele parti felii de mar taiate orizontal, se pun peste ficat in gaura de unde a fost scoase semintele se pune o maslina. In untul ramas se mai adauga unt se topeste, se adauga patrunjelul tocat marunt 2-3 ardei iuti, dupa care se stinge cu bulion, in momentul cand clocoteste se toarna peste ficat ceapa si mar, se serveste cu cartofi natur sau dupa plac prajiti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de vita cu mere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Ceafa si piept de porc la gratar

Ceafa si piept de porc la gratar

Nu am sa va dau cantitatea, doar de ce aveti nevoie, noi am fost 8 persoane. Noi facem gratarele

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Costite de oaie fripte

Costite de oaie fripte

Coastele de oaie se spala, se taie portii si se pun la fiert in oala sub presiune. Dupa primul clocot

2 voturi    5 comentarii
5h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • ficat de vita 1 kg
  • ceapa
  • mere
  • patrunjel verde
  • ardei iuti
  • masline
  • bulion

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Aripioare glazurate cu legume picante