Ficatul se transeaza in feli de 1 cm grosime se pune sare si piper dupa gust se prajeste in sange, in uleiul ramas se caleste ceapa taiata julien intr-o craticioara, se topeste unt in care se prajesc pe ambele parti felii de mar taiate orizontal, se pun peste ficat in gaura de unde a fost scoase semintele se pune o maslina. In untul ramas se mai adauga unt se topeste, se adauga patrunjelul tocat marunt 2-3 ardei iuti, dupa care se stinge cu bulion, in momentul cand clocoteste se toarna peste ficat ceapa si mar, se serveste cu cartofi natur sau dupa plac prajiti.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii