Ficat de vita cu mere

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • ficat de vita 1 kg
  • ceapa
  • mere
  • patrunjel verde
  • ardei iuti
  • masline
  • bulion

Mod de preparare

Ficatul se transeaza in feli de 1 cm grosime se pune sare si piper dupa gust se prajeste in sange, in uleiul ramas se caleste ceapa taiata julien intr-o craticioara, se topeste unt in care se prajesc pe ambele parti felii de mar taiate orizontal, se pun peste ficat in gaura de unde a fost scoase semintele se pune o maslina. In untul ramas se mai adauga unt se topeste, se adauga patrunjelul tocat marunt 2-3 ardei iuti, dupa care se stinge cu bulion, in momentul cand clocoteste se toarna peste ficat ceapa si mar, se serveste cu cartofi natur sau dupa plac prajiti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise