Se spalat ficatul, se taie bucati potrivite si se lasa 2 ore in lapte la frigider.
Se scoate ficatul din lapte, se sterge bine cu un servet si se pune pe gratarul incins.
Se lasa sa se friga pe o parte si pe cealalta, dar nu prea tare sa nu se usuce.
Se aseaza in farfurii, se pune deasupra sare, putin unt si verdeata (se pot folosi si alte condimente dupa gustul fiecaruia)
Se serveste cald (rece se intareste) cu garnitura de cartofi si salata.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii