autor:

cristina i.

» » Fripturi

Ficat la gratar

Autor: cristina i. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina i. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 noiembrie 2009

Ingrediente
400 gr ficat de vita, 500 ml lapte, 1 lingura unt, sare, verdeata.

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se spalat ficatul, se taie bucati potrivite si se lasa 2 ore in lapte la frigider.
Se scoate ficatul din lapte, se sterge bine cu un servet si se pune pe gratarul incins.
Se lasa sa se friga pe o parte si pe cealalta, dar nu prea tare sa nu se usuce.
Se aseaza in farfurii, se pune deasupra sare, putin unt si verdeata (se pot folosi si alte condimente dupa gustul fiecaruia)
Se serveste cald (rece se intareste) cu garnitura de cartofi si salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpa  si ficat de miel la grill (gratar) pentru Inaltarea Domnului

Pulpa si ficat de miel la grill (gratar) pentru Inaltarea Domnului

Pulpa si ficatul de miel se spala,se sterg ,se tin la marinat cca doua ore.Dupa ce se scot din marinata,pulpa

5 voturi    17 comentarii
40 min
Fripturi
Piept de pui umplut

Piept de pui umplut

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus ,se pipereaza si condimenteaza

1 vot    0 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 09 iulie 2010

    Foarte gustos!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

    Daaaaaa, foarte bun, laptele il fragezeste.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Tare gustos...Si eu il prepar asemanator...

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 07 ianuarie 2010

      Interesant,o sa il tin si eu in lapte.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 noiembrie 2009

      Bun,bun. Merge si cu mujdei si mamaliguta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de cristina i.
Salata cu paste

Salata cu paste

Pastele fainoase pot avea orice forma,mie imi plac mai mult spiralele acelea care sunt in mai multe

11 voturi    4 comentarii
15 min
Salate reci
Crempita mai altfel

Crempita mai altfel

Foile de cremsnit pot fi din cele care se gasesc in comert dar sunt mult mai bune daca le coaceti

16 voturi    7 comentarii
30 min
Prajituri
Kaly Tort

Kaly Tort

Se prajesc alunele, se piseaza si se pun in tava unsa cu putina margarina. Se pregateste blatul:

12 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Torturi

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Foarte gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de porc la grill